Recenzie: Friends ;) – Daimy Lotus

Recenzie: Friends ;) - Daimy Lotus

Ah, pericolul de a dormi cu un prieten. Daimy Lotus livrează un nou single ciudat, „Friends ;),” povestind despre doi prieteni care se departează de zona prieteniei. Cei doi au trecut de acea linie interzisă și nu se mai poate reveni la stadiul de simpli prieteni. Cu versuri pline de dorință, Daimy exprimă cum prietenii nu fac ce au făcut ei. Deși unii se pot regreta într-o situație ca aceasta, Daimy ne oferă un imn pop-punk neînvinovățit, încurajându-i pe alții să meargă după ceea ce își doresc fără regrete. Ea afirmă: „Am scris această melodie în Londra, împreună cu Afterparty și Nova May, cam doi ani după ce mi-am stricat prietenia cu cel mai bun prieten de atunci. La început nu l-am plăcut. Chiar aveam relații cu alte persoane la vremea respectivă. Dar ne-am apropiat și apoi într-o seară am băut mult și flirtam unul cu celălalt și hopa. A fost cel mai înfricoșător lucru și nu credeam că voi dormi vreodată cu un prieten, dar iată-ne aici! Indiferent de rezultat, cred că ar trebui să mergem după ceea ce ne dorim și să ne încredem mai mult în intuiția noastră. Deci, să încredem în intuiția noastră și să stricăm prietenii! Oh, da!”

Single-ul lui Daimy, „Friends ;),” este jucăuș și îndrăzneț, adăugând o piesă nouă și captivantă în lumea pop-punk. Melodia este însoțită de o instrumentație bogată în chitare, susținând vocile lui Daimy, asemănătoare cu cele ale lui Haley Williams. De la fața cu înclinare în titlul piesei până la melodiile flirtatuoase, „Friends ;)” este un imn jucaus și lejer. Rifele de chitară care dau ritmul piesei sunt pline de viață și energie, făcând piesa una irezistibilă. „Friends ;)” este perfectă pentru cei care sunt fani ai lui Yungblud, Paramore, Gayle și Fletcher. Indiferent dacă te poți regăsi în povestea melodiei sau dacă doar cauți o piesă distractivă, „Friends ;)” este o piesă fantastică și ciudată care te va face să o asculți în buclă.

Artistă și cântăreață olandeză, Daimy Lotus este implicată în muzică, cântat și dans încă din copilărie. În 2009, a decis să își urmeze o carieră în compoziție muzicală și a lansat single-uri precum „Saturday Girl” și „Cannonball”. Ea a fost inclusă în mai multe playlist-uri de pe Spotify și Apple Music și a primit sprijin din partea unor posturi de radio precum 3FM, Radio 2 și KINK. Pentru Daimy, muzica este terapie. Ea este deschisă și sensibilă, dar în același timp îndrăzneață, iar acest lucru se reflectă în compozițiile sale. Daimy abordează teme legate de inimă frântă, sănătate mentală și creștere personală. Muzica ei poate fi descrisă cel mai bine ca fiind rock și pop punk împuternicitoare. Unele dintre cele mai mari influențe ale sale sunt Yungblud, Gayle și Fletcher.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți