Recenzie: FTS (Sick of This) – L E A x Bemo Rouge

Recenzie: FTS (Sick of This) - L E A x Bemo Rouge

L E A s-a unit forțele cu artistul emo alternativ, Bemo Rouge, pentru a crea un nou single contagios. „FTS (Sick of This)” descrie dificultățile de a naviga prin viață, în special ca artist care se impune în scena muzicii alternative. L E A exprimă sentimentele de a-ți dovedi valoarea în fața celor care au tot timpul avut îndoieli în privința ta, în timp ce luptă cu o luptă internă, financiară și mentală. Cu toate acestea, piesa conține versuri încurajatoare despre respingerea negativității și încrederea în tine însuți. Cea mai remarcabilă versul se găsește în pre-refren, când cântă: „Știu că m-ai văzut anul trecut // Acum sunt în sfârșit aici // Uită-te cum reușesc pe dracu.” În ciuda dezavantajelor pe care industria le are de oferit, L E A a recunoscut că și-a făcut un nume. Cu toate că aceste lupte încă o afectează și simte în continuare stresul și anxietatea tuturor, ea este mândră de cât de mult s-a dezvoltat ca artist. Aceste trei linii simple ies în evidență în contrast cu versurile agresive ale piesei pentru că ascultătorii care se regăsesc în aceste cuvinte primesc speranță pentru viitor.

„FTS (Sick of This)” este o piesă plină de frământări care combină sunete din mai multe genuri pentru a crea o producție unică. Piesa începe cu L E A cântând refrenul acompaniată de o chitară acustică în primele patru măsuri, punând scena pentru piesă. Apoi, piesa ia o întorsătură neașteptată prin utilizarea unei trăsături intense de chitară electrică care amintește de punk-ul anilor ’90. Această tranziție duce către vers, unde sunt introduse tobele, completând chitara cu un ritm rapid. Pe parcursul piesei, se folosesc efecte sonore pentru a ajuta la tobe, contribuind la mixarea unică a genurilor. Pe măsură ce piesa avansează, vocile lui Bemo Rouge sunt auzite în sprijinul vocii puternice a L E A, sporind și mai mult starea de sfidare. În partea de refren, vocile sale preiau conducerea, pline de o pasiune aprinsă care convinge punctul. Producția combinată cu vocile pline de foc influențează ascultătorul să își elibereze propriile furie și frustrări. „FTS (Sick of This)” îmbină talentele unice ale ambilor artiști și le fuzionează pentru a crea o colaborare de neuitat.

L E A este o cântăreață-compozitoare din Point Pleasant, New Jersey, stabilită acum în Los Angeles. Muzica lui L E A combină „îndrăzneala punk-ului” cu „spiritul relaxat al muzicii pop” pentru a crea sunetul alternativ pop-punk găsit în piesele ei. Ea se inspiră din actele proeminente ale genului, precum Mayday Parade, Charlotte Sands, Secondhand Serenade și Magnolia Park. Ea și-a lansat primul single, „Stay Right”, în 2016. De atunci, ea a lansat un EP și mai multe single-uri independente, inclusiv câteva colaborări. Bemo Rouge este un cântăreț, compozitor, producător și gazda DJ pentru Emo Nite New Orleans. În 2021, a lansat primul său single, „Catch My Breath”, în colaborare cu colegul artist, Razzle. De atunci, a lansat încă 10 single-uri, inclusiv mai multe colaborări. În acest ultim an, și-a câștigat un număr mare de fani și a dezvoltat o bază de fani loială. Muzica sa este o combinație de emo alternativ, pop punk și hip-hop, creând un sunet unic care definește arta creativă a acestuia.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți