Recenzie: Game Over – Chymes

Recenzie: Game Over - Chymes

Îți amintești videoclipul muzical al formației *NSYNC pentru piesa „Bye Bye Bye”. Ce îți vine imediat în minte? Eu, personal, îmi imaginez instantaneu femeia care se preface că e o marionetistă și manipulează membrii trupei ca pe niște marionete. Ea se joacă și îi controlează în folosul ei. Dar acum, imaginează-ți că rolurile s-au inversat. Acum, ei o controlează și trage de sfori pentru marioneta ei. Dacă imaginația ta nu funcționează prea bine în acest moment, nu-ți face griji. Chymes vine în ajutorul tău cu noul lor single, „Game Over”, unde această poveste de manipulare romantică este imaginată din nou, acompaniată de sintetizatoare puternice și un ritm săritor, perfect pentru un club. Dar cel mai important, este povestită din perspectiva unei femei.

„Game Over” este un single Alt-Pop despre detasarea de farmecul intoxicant al unei conexiuni manipulative. Cântecul începe cu un refren catchy care face ca ascultătorii să se uite de două ori înainte ca Chymes să intre în primul vers. În versurile care se construiesc către refren, aflăm că această relație manipulatoare a trecut prin mai multe cicluri, dar artistul nostru este hotărât să se asigure că acesta este ultimul ciclu. Ei nu mai cad în capcana „feţei triste” și sunt obosiți să-și piardă timpul. Prima jumătate a refrenului crește în intensitate în a doua jumătate, învăluind ascultătorii într-un beat funky de dans care îi face pe toți să simtă același sentiment de putere pe care manipulatorul din această conexiune l-a exercitat și l-a trăit până în acest moment. Dar singurul lucru care îi va mai mângâia „ego”-ul marionetistului în viitor este mâna dreaptă a acestuia. Chymes ne duce apoi într-un pod care arată cât de etereală sunt vocile lor, promițându-se că nu se va mai lăsa prinsă în această conexiune niciodată. „Game Over” pare a fi concluzia logică a piesei „See You In Hell” a lui Chymes. „See You In Hell” povestește cum cineva devine în mod obsesiv altruist, dându-se pe deplin unei persoane, ignorând orice gând sau rațiune când intră într-o relație. În „Game Over”, îți dai în sfârșit seama și vezi adevărata față a partenerului tău: o companie proastă.

Chymes este o artistă pop-australiană ce dorește să cucerească genul cu temele sale mai întunecate și abordarea subiectelor grele. După ce a fost menționată pe Twitter de Jungkook de la BTS, artista nu a avut altceva decât o creștere continuă atât în numărul de ascultători, cât și de stream-uri. Chymes este în industria muzicală din 2016, când a lansat primul său EP, Grow. Acum, single-urile mai recente precum „Black Hole Friend” și „Euphoria” au adunat milioane de stream-uri, pe lângă faptul că au fost incluse pe mai multe liste de redare editoriale de pe Spotify. Reboot-ul serialului „Pretty Little Liars” a prezentat chiar și single-ul Chymes din 2021, „Death Wish”. Dacă ți-a plăcut la fel de mult ca și mie faptul că Chymes s-a eliberat de sfori, arată-i artistei puțină dragoste virtuală prin stream-uri, like-uri și urmăriri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți