Recenzie: Gemini – Eneli

Recenzie: Gemini - Eneli

Crezi în zodiace? Fiecare semn are un simbol diferit și o personalitate unică alocată lui. Semnul zodiacal Gemeni are simbolul gemenilor; și dacă ai întâlnit vreodată un Gemeni, vei înțelege de ce. Gemenii sunt greu de citit; practic nu ai nicio idee despre ce gândesc pentru că își schimbă constant părerea. Vei auzi un lucru de la ei, dar vor face altceva. „Gemini” de Eneli este o piesă pop despre cum ar putea fi să întâlnești un Gemeni și despre cum se simte ca și cum îți joacă mereu mintea. Deși Gemenii nu-și dau întotdeauna seama că indeciziile lor își fac rău relațiilor, Eneli nu crede că merită să-și piardă timpul.

Să încep prin a spune că Eneli este o adevărată superstară. Această melodie a fost perfect realizată pentru a-ți rămâne în cap timp de luni. Linia de bas deschide piesa și rămâne constantă, iar tu nu poți să nu te lași prins în ritmul ei pe toată durata melodiei. Vocea lui Eneli este uimitoare și bogată, dar în refren vei găsi o melodie vorbită la care vei ajunge să te alături. Armoniile străine și dezacordurile îți vor provoca fiori pe șira spinării. Dacă ai nevoie de un exemplu al unei piese de dance pop perfecte, aceea este „Gemini” de Eneli.

Eneli și-a construit propriul imperiu muzical ca o artistă independentă de mare succes. Eneli nu este străină de muzică, deoarece a cântat de la vârsta de 4 ani și a participat în corul bisericii ei. Dragostea ei pentru muzică a crescut când avea 13 ani, când a început să ia lecții de muzică, să cânte live în orașul natal și să posteze cover-uri pe YouTube. Originară din România, Eneli s-a mutat în Londra, Marea Britanie, după absolvirea facultății pentru a urmări un masterat în scrierea de piese și pentru a-și dezvolta cariera muzicală. Eneli a colaborat cu DJ-i din întreaga lume și a obținut succes internațional prin melodiile sale, cum ar fi apariția în Topul de dans al Billboard din SUA, obținerea discului de platină în Rusia și primirea unei nominalizări la MTV Europe Music Awards. Eneli se pregătește acum să se lanseze în domeniul producției și să își pregătească primul album, precum și mai multe single-uri în următorul an!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți