Recenzie: GET a GRIP (feat Lance Redeker) – Anderson Hao

Recenzie: GET a GRIP (feat Lance Redeker) - Anderson Hao

Piesa lui Anderson Hao, „GET a GRIP”, vorbește despre o relație care s-a încheiat și despre sentimentele complicate care vin la pachet – acele sentimente în care te vezi luptând să înțelegi ce s-a întâmplat. Interpretul se simte păzit din cauza rănii cauzate de încheierea relației și are, de asemenea, un „sentiment persistent” legat de această despărțire. Versurile par să se refere la lupta de a renunța la o relație trecută și la durerea și confuzia care au însoțit sfârșitul acesteia. Interpretul se confruntă cu propriile emoții și încearcă să dea un sens la ceea ce s-a întâmplat. Prin vocea sa angelică și liniștitoare, interpreta împărtășește această piesă ușor de identificat, care poate ajuta ascultătorii săi care trec printr-o despărțire să se simtă mai puțin singuri și mai înțeleși în navigarea printr-o despărțire dificilă.

Despărțirile sunt dificile, mai ales partea în care încerci să mergi înainte și să lași în urmă trecutul. Această melodie prezintă o chitară calmantă, iar în refren, Anderson și Lance Redeker cântă despre trecerea pe lângă cineva care arată ca fostul ei iubit, în încercarea de a-l uita: „Și te-am trecut pe stradă. Ar fi putut fi cineva care arăta exact ca tine. Exact ca tine. Sunt cu fața în jos și iar pe pământ. Și mă voi gândi până nu te voi mai vedea în ei.” Cu toate acestea, faptul că a văzut pe cineva care arăta foarte asemănător fostului ei iubit a făcut procesul de a merge înainte mai dificil, deoarece a reamintit sentimente și amintiri vechi. Introducerea sugerează că Anderson a încercat să meargă mai departe, dar poate a făcut o greșeală fiind intimă cu cineva: „M-am ascuns două săptămâni, asta mi se întâmplă când fac sex după sinceritate.” Această combinație, și aflând mai târziu pe cineva care seamănă cu fostul ei iubit, a făcut procesul de a merge înainte mai rău. În al doilea vers, Anderson își recunoaște modelul de autodistrugere și faptul că este folosită în mod abuziv: „Autodistrugerea mea este transparentă. Tu negi totul. Spune-mi că nu ai vrut să profiți de răbdarea mea. Și am trecut de punctul în care pot să mă prefac.” Nu mai putea pretinde că totul era în regulă. De asemenea, se întreabă dacă lucrurile ar fi fost diferite dacă ar fi observat semnele de avertizare și indicatoarele mai devreme. Își dorește să fi știut ce urma să se întâmple pentru a putea evita durerea și pentru a nu-și lăsa răbdarea să fie luată de-a gata: „Dacă aș fi văzut, ar fi fost vreo diferență?”

Anderson Hao este o cântăreață și compozitoare pop. „GET a GRIP” a fost lansată la sfârșitul lunii aprilie, iar recent a lansat un alt single, „Hand2bible”, vineri trecut! Alte piese ale ei includ „246” și „After U”. Lance Redeker este un artist alternativ care a crescut în zona Bay Area. În prezent, are peste 35.000 de ascultători lunari pe Spotify, iar cea mai populară piesă a sa este „Truman”, care a depășit 1 milion de stream-uri. Cel mai recent single al său este „No Sense”, lansat în februarie. Ascultați „GET a GRIP”, disponibil acum pe toate platformele de streaming, și asigurați-vă că urmăriți Anderson Hao și Lance Redeker cu linkurile de mai jos!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți