Recenzie: Get Back Your Fight – Sarah Reeves

Recenzie: Get Back Your Fight - Sarah Reeves

Cea mai recentă piesă a lui Sarah Reeves, „Get Back Your Fight”, vorbeşte despre regăsirea puterii și încrederii în sine după o experiență care te-a făcut să te simți învinovățit. După ce a trecut printr-o schimbare masivă în viața ei, pe care o consideră cea mai grea perioadă din viața ei, Sarah scrie, înregistrează și produce această piesă ca să-și exteriorizeze tot ce are pe suflet. Ea depășește durerea și obstacolele pe care viața i le-a pus în cale pentru a găsi acea versiune puternică a ei, care a fost ascunsă înăuntrul ei tot acest timp. Într-o postare pe Instagram despre lansarea acestei piese, Sarah împărtășește un detaliu despre ce a făcut pentru a se regăsi: „Am închis gura vocilor, am săpat adânc în sufletul meu și am găsit Sarah pe care nici măcar nu realizam că o am în mine. Ea este în viață, ea este încrezătoare și și-a regăsit puterea de a lupta.” „Get Back Your Fight” a fost scrisă și în speranța că ar putea să-i asigure pe fani că nu sunt singuri: „Dacă eu pot face asta, o poți face și tu. Sper ca această piesă să te inspire și să îți arate că vei depăși durerea la care viața te supune.”

Vindecarea după o situație care te-a făcut să te simți copleșit și pierdut poate fi o călătorie dificilă, deoarece necesită multă putere și perseverență. Implică confruntarea și procesarea rănilor emoționale profunde, în timp ce reconstruiești încrederea distrusă și, în cele din urmă, redescoperi puterea ta. Piesa ne poartă prin călătoria de vindecare a lui Sarah și începe cu ea ascultând melodii de despărțire. Atunci când suntem triști, găsim adesea alinare în melodii triste deoarece ne putem identifica cu ele și ne permit să eliberăm emoțiile acumulate. Sarah, care este înzestrată cu o voce frumoasă, se îndreaptă către aceste melodii în timp ce trece prin provocările unei perioade dificile și a unor schimbări majore, găsind vindecare prin actul de a cânta cu voce tare: „Cântându-mi singură melodii de despărțire. Am o voce, nu o pot evita. Mă ajută să mă vindec, așa că o exploatez.” Apoi o vedem experimentând frica, care este un gând fals care ne ține în inertie și ne împiedică să ne dezvoltăm și să evoluăm dintr-un lucru care ne-a rănit. Este o minciună! Întotdeauna te vei regăsi și îți vei recapăta puterea. Ea cântă: „Frica este o minciună, vom fi bine. Nu lăsa această luptă să-ți ia zile din viață. Soarele va străluci, viitorul este luminos. Promit că într-o zi te vei regăsi și vei recăpăta puterea ta de a lupta.” În cele din urmă, o vedem în etapa de vindecare: „Vindecarea este grea, cred că toți am fi de acord.” Asta este adevărat. Vindecarea este o călătorie lungă. După ce a trecut prin schimbări care au schimbat viața și a perseverat prin cea mai grea perioadă a ei, acum Sarah intră în etapa de vindecare în care începe să prospere, să crească și să-și reînvie spiritul de luptă.

Sarah Reeves este o cântăreață pop și producătoare din Nashville, Tennessee. La doar 18 ani, cântăreața semnase primul contract discografic, și de atunci, a dominat scena muzicală. În timp ce își urmează cariera muzicală, o parte semnificativă a acesteia i-a fost dedicată compunerii de melodii pentru alți artiști, televiziune și film. Talentele sale vocale au fost expuse în piese ale unor DJi renumiți precum Gattuso, Laidback Luke și Justice Skolnik, iar muzica ei a apărut în seriale TV pe mai multe rețele majore precum ABC, CBS, FOX, NBC și Netflix. Sarah are 21,2 milioane de stream-uri pe Pandora, precum și peste 33,4 milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Ascultă cea mai nouă piesă a lui Sarah Reeves, „Get Back Your Fight”, disponibilă acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți