Recenzie: Get Better – Ari Zizzo

Recenzie: Get Better - Ari Zizzo

„Get Better” este o melodie sinceră interpretată de artistul Ari Zizzo. Intențiile lui Ari sunt de a crea muzică care să aibă un impact și să se conecteze cu ascultătorii. „Get Better” este un exemplu perfect al modului în care Ari încearcă să realizeze acest lucru, și reușește foarte bine. „Get Better” cu siguranță va atinge coardele sensibile ale inimii, deoarece piesa se adâncește în emoțiile care însoțesc o despărțire. Mai exact, piesa abordează sentimentul de pierdere și abandon. În piesă, ascultătorii pot de asemenea să simtă că Ari a suferit o pierdere bruscă. Piesa reușește, de asemenea, să combine emoțiile de furie și acceptare. Ari își recunoaște furia și confuzia din trecut, în timp ce acceptă realitatea actuală și își dă seama că este mai bine așa.

Ari Zizzo face o treabă excelentă în combinarea sunetelor acustice și crude, cu sunete mai electronice de pop. Acest lucru arată abilitatea lui Ari de a folosi referințe actuale de pop, menținând totodată un sunet unic. Schimbarea de ritm de la strofă la refren face tranziția una excitantă și ușoară. Ritmul mai rapid al refrenului ajută enorm în comunicarea intensității emoționale a piesei. Această melodie este cantitatea perfectă de pop și emoție, ducând la o experiență catartică pentru ascultători. Ascultătorii au, de asemenea, spațiul necesar pentru a trăi toate sentimentele în timp ce ascultă „Get Better”. „Nu-mi pasă cu adevărat dacă te îmbunătățești vreodată” este versul perfect de strigat după o despărțire.

Ari Zizzo s-a născut în New York, din părinți muzicali, în Upper East Side. El atribuie o parte dintre inspirațiile sale părinților săi, printre alți artiști. Și-a început călătoria în muzică la vârsta de patru ani, iar la treisprezece ani simțea că este pregătit să devină artist. Ari a urmat apoi facultatea pentru a studia muzica și apoi s-a mutat în Los Angeles pentru a-și urma arta. Ari Zizzo face mai mult decât să facă muzică, el este un adevărat artist. Intențiile sale demonstrează autenticitatea sa în abordarea de a crea muzica care îi este cea mai dragă și care să se conecteze și să ajute pe alții.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți