Recenzie: Get To Know Her – Hayley Siano

Recenzie: Get To Know Her - Hayley Siano

Artistul pop Hayley Siano continuă să lanseze câte o singură melodie în fiecare an începând din 2019. Anul acesta, este vorba de cel mai recent single al său, „Get To Know Her”, lansat pe 9 decembrie. Aceasta este a patra melodie a lui Hayley disponibilă în prezent pe Spotify și este despre dureroasa realitate de a renunța la o relație care este în cele din urmă destinată să se încheie. În noua sa melodie, Hayley transformă durerea în putere. Cu versuri precum „Când se termină, o voi cunoaște”, ea cântă despre a te pune pe tine în prim-plan. Ascultătorii lui Hayley au fost cu nerăbdare în așteptarea acestei piese de la lansarea ultimului ei single, „what you forgot”, la începutul anului 2021. Recentul său single, „Get To Know Her”, este o melodie pop emoțională, plină de voci liniștitoare și versuri pline de semnificație care au un impact puternic. Cu controlul impresionant și profunzimea vocii sale, este garantat că te va ține în suspans, atârnând de fiecare cuvânt al ei pe măsură ce asculți. Hayley are o melodie puternică în mâinile sale, cu versuri puternice și o voce și mai puternică în spatele ei.

Recunoașterea, dar și acceptarea sfârșitului unei relații nu este niciodată un lucru ușor de făcut, iar Hayley surprinde foarte bine acele sentimente intime în noua ei melodie. „Get To Know Her” înseamnă mult pentru artist, întrucât ea însăși a trecut prin asta și a văzut oameni apropiați în situații similare. Talenta lui Hayley pentru compoziție strălucește aici. Utilizarea sa inteligentă a versurilor poate face ca ascultătorul să se simtă mai puternic la final. Melodia lui Hayley vorbește despre alegerea de a te pune pe tine în final și poți simți drama, pasiunea și inima în fiecare vers pe care îl cântă. Cu noul ei release, Hayley dorește ca ascultătorii să știe că merită mai mult și că există o lumină la capătul tunelului care îi așteaptă.

Hayley Siano este o cântăreață și compozitoare indie-pop din New York. Este o artistă promițătoare, care deja face valuri în industria muzicală. Noul ei single, „Get To Know Her”, este urmat de ultimul single al ei, „what you forgot”, al doilea single, „This Very Moment”, și single-ul ei de debut, „The Morning”. A fost visul lui Hayley încă de când era copil să își împărtășească muzica cu lumea, și asta este ceva ce face în sfârșit. Hayley speră să facă ca primul său videoclip muzical să devină realitate în viitorul apropiat pentru cel mai nou single al ei, „Get To Know Her”. Fii atent în viitor pentru acest lucru și posibile noi lansări pe parcurs! Poți găsi conturile de social media ale acestui artist în link-urile de mai jos.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți