Recenzie: Gets Better – Benzvi

Recenzie: Gets Better - Benzvi

„Gets Better” de Benzvi este o piesă clasică de muzică electronică pop. Această melodie atrage imediat atenția și te prinde în mrejele ei. Livrarea vocală a lui Benzvi îmi aduce aminte de stilul vocal pop-punk din anii ‘2000, amestecat cu o notă de twang country. Ceea ce încerc să spun este că vocea lui este foarte unică și interesantă. Versurile sunt relatabile și concise, făcând din această piesă un cântec perfect de ascultat în timpul condusului.

Am fost adus cu gândul atât la The Fray, cât și la Chase Atlantic atunci când am ascultat această piesă, ceea ce este o comparație la care nu m-am gândit vreodată că o voi face. Dar această piesă o face cu succes; este respectabilă. Povestea pe care o spune această melodie există în viața multor oameni. Relația ta traversează dificultăți și te confuzează. Partenerul tău pretinde că își dorește spațiu, dar asta este exact opusul a ceea ce ai nevoie. Poate că această relație nu este pentru tine? Dar apoi îți aduci aminte că ai promis celui pe care îl iubești să fii mereu acolo pentru susținere. Toată lumea îți spune că totul va deveni mai ușor, dar îți este greu să crezi asta.

Artistul pop Benzvi, cu sediul în Dallas, face și lansează muzică de 15 ani acum. El susține că motivul său pentru a face muzică este de a răspândi pozitivitatea și de a aduce oamenii împreună cu ritmurile și versurile sale. A susținut concerte live, genul său revendicat fiind pop-ul motivational, și este unul dintre pionierii acestuia. Este, de asemenea, un antreprenor autodidact, încercând să încurajeze alții să devină cea mai bună versiune a lor înșiși.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți