Recenzie: Ghost of You – Holly Hebe

Recenzie: Ghost of You - Holly Hebe

Holly Hebe lansează un nou cântec tulburător, intitulat „Ghost of You” (Fantoma ta). Pe măsură ce valurile se schimbă, la fel se schimbă și oamenii și există o reală senzație de pierdere care vine odată cu trecerea mai departe. Atunci când cineva care odinioară era întreaga ta lume nu mai face parte din zilele tale, trebuie să treci printr-un proces de doliu pentru acea relație. Te întorci în grabă în magazinul alimentar sau pe o stradă cunoscută, deoarece simți spiritul lor pretutindeni. Au lăsat urme în mintea ta și prezența lor persistă indiferent cât de mult încerci să o ignori. Există o tristețe sfâșietoare care vine odată cu conștientizarea că cineva a fost pierdut pe drum încă de mult timp în traiectoria vieții tale. Indiferent unde mergi sau cu cine te întâlnești, ești bântuit de o iubire trecută și te obișnuiești cu compania evazivă. „Ghost of You” redă o senzație de pierdere care este supranaturală și totuși omniprezentă.

„Ghost Of You” povestește despre doliul față de versiunea trecută a unei relații sau a unei persoane dragi, din cauza schimbărilor incontrolabile în timp. Piesa este asemănată cu amintirile persistente ale unei case bântuite. Versurile exprimă lupta de a încerca disperat să păstrezi ceva sau pe cineva când știi că sunteți predestinați să vă îndepărtați. Această melodie pop visătoare este împletită cu un limbaj etereal. Vocalele dulci ale lui Holly se întristează și dor. Regretul se transcede prin fiecare notă. Fiți pregătiți să fiți purtați de emoțiile sumbre pe care „Ghost of You” le evocă și spuneți o rugăciune solemnă că blestemul va fi ridicat și veți fi liberi.

Holly Hebe este o cântăreață, textieră și producătoare în deveniră din Melbourne. Ea este rapid remarcată în industria muzicală pentru vocile ei euforice și instrumentalele visătoare. Artileria ei muzicală indie-pop aduce aminte de iconele Holly Humberstone și Phoebe Bridgers. Holly a început să cânte la pian la doar patru ani și pasiunea ei pentru muzică a fost implementată de atunci. Ea îmbină dragostea pentru poezie și pian pentru a crea piese pop cerești și visătoare. Poți să o vezi pe Holly într-un spectacol special alături de Sandy Hsu la Melbourne pe 25 august. Holly Hebe își consolidează rapid locul în scenă muzicală și talentul ei te va bântui la fel ca și ultima ei melodie, „Ghost of You”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți