Recenzie: Ghost of You – Jonahh

Recenzie: Ghost of You - Jonahh

Dintr-o zonă personală, Jonahh a lansat noul single, „Ghost of You,” povestind despre unele dintre sentimentele sale legate de o relație de lungă durată care s-a încheiat brusc. Jonahh împărtășește că relația a durat câțiva ani până când ea a apărut cu doi bărbați mari și un câine de luptă pentru a-și curăța apartamentul pe care îl împărțeau de lucruri valoroase. „Ghost of You” este o colaborare între Jonahh, cunoscutul compozitor islandez Ásgeir Orri Ásgeirsson și producătorul danez Malthe Seierup. Trio-ul a scris și produs piesa în doar o zi, o performanță impresionantă pentru o piesă atât de bine compusă.

„Ghost of You” este scurt și (amărui)dulce. În timp ce versurile piesei sunt pline de frustrare și suferință, Jonahh creează o atmosferă ușoară cu vocea sa caldă și ritmurile pop energice. „Ghost of You” emană o atitudine electronică pop, având o atmosferă de sintetizator visător. Pe parcursul piesei, Jonahh își arată gama vocală impresionantă, urcând cu ușurință în note înalte în refren. Compunând o capodoperă captivantă, Jonahh prezintă melodii adictive în „Ghost of You” care cu siguranță vor rămâne în mintea ascultătorilor. Între vocea strălucitoare a lui Jonahh și atractivitatea melodică a piesei, „Ghost of You” trebuie să fie o adiție imediată la orice playlist de vară a unui fan de muzică pop.

Venind din Stavanger, Norvegia, Jonah Bjerga, în vârstă de 26 de ani, este fața din spatele lui Jonahh. Tânărul artist face valuri în lumea muzicii pop electronice, aducând o atingere unică și scandinavă acestui gen. Călătoria muzicală a început la vârsta de 7 ani, când a fost tobălar într-o fanfară; mai târziu și-a găsit vocea pe scenă, în teatru și muzicaluri. După ce a întâmpinat dificultăți în viața de adult tânăr, Jonahh și-a găsit drumul înapoi în muzică, lucrând intens în ultimii 3 ani la proiectul său de artist. Ofertându-le fanilor o vedere autentică asupra vieții sale, Jonahh își folosește experiențele personale ca sursă de inspirație pentru muzica sa.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți