Recenzie: Gimme (It Girl) – Drugs Cosmetics

Recenzie: Gimme (It Girl) - Drugs Cosmetics

Se apropie incet vara, si am piesa perfecta pentru a te pregati pentru ea.

Are voci senzuale care nu isi pierd niciodata entuziasmul pe tot parcursul piesei. Amestecul de sunete mentine interesul si te tine pe jar. Un instrument cu corzi care te face sa te topi pe masura ce tine pasul cu schimbarile de ritm si dinamica. O atmosfera generala care incapsuleaza excitare pura. Si te face sa vrei mai mult – sa nu se termine niciodata. Dar daca o pui pe repeat, nu trebuie sa se termine. Lasa-ma sa iti prezint ultima piesa a lui Drugs Cosmetics, „Gimme (It Girl)”.

Asculta „Gimme (It Girl)” de Drugs Cosmetics aici.

„Gimme (It Girl)” este o explozie de energie care se hotaraste sa se auda in capul tau si in playlist-ul tau. Piesa incepe cu chitara lui Max Steger care imita un ceas cu bomba in secundele inainte ca acesta sa explodeze. Se construieste ceva exploziv si ascultatorii se pregatesc pentru asta. Alaturi de corzi sunt vocile seductive si provocatoare ale lui Shi la Rosa care striga dragostea. Dar dragostea pare intotdeauna sa bata la usa la momentul nepotrivit. Dar asta e in regula – doar pentru ca e momentul nepotrivit nu inseamna ca nu ne putem distra. Si daca Drugs Cosmetics ne ofera distractie, sunt mai mult decat fericit sa pun dragostea pe planul secund pentru moment. Bomba explodeaza in sfarsit cand refrenul burstneaza in piesa. Ascultatorii sunt rasfatati cu riff-uri de chitara si raman fascinati de mixajul lui Pete Cho sau de interpretarea plina de energie a lui Shi la Rosa. Piesa repeta aceasta secventa pe masura ce avanseaza, oferind o intensitate tot mai mare de fiecare data. De asemenea, transforma versurile „Gimme just a little bit” in dualitate: nu vrem doar putina iubire – vrem si un pic mai mult din melodie. Tanjim dupa mai mult. Si eu in special tanjesc dupa un videoclip! Daca „Gimme (It Girl)” ma face deja atat de extaziat printr-o experienta auditiva, nu pot decat sa imi imaginez ce pot face vizualurile care insotesc piesa.

Formatia de alt-pop, Drugs Cosmetics, a fost infiintata in Chicago, dar s-a reunit in Los Angeles. Grupul este format din Pete Cho si Shi la Rosa, iar chitaristul Max Steger s-a alaturat odata cu lansarea piesei „Car Crash”. Ei creeaza mixuri unice de muzica pop cu elemente de alternativ, dance, indie si rock – satisfacand orice ascultator casual. Dar fiecare membru are o discografie impresionanta si in afara grupului. EP-ul lui Pete Cho din 2020, CHO, include cateva piese de dance-pop fantastice – „Talk (Make Up My Mind)” este una dintre preferatele mele. EP-ul lui Shi la Rosa din 2017, „Sometimes I Think of You”, este o muzica bedroom-pop care te va captiva zile intregi. Si Max Steger a mixat si masterizat recentul succes R&B plin de suflet „Candlelight”, interpretat de SHERIE si D Smoke. Daca ti-a placut creativitatea colectiva a formatiei Drugs Cosmetics la fel de mult ca si mie, arata-le putina iubire virtuala prin strimi, like-uri si urmariri. Poate ai ocazia sa-i vezi creand si producand muzica viitoare in timpul livestream-urilor lor pe Twitch.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți