Recenzie: Girl With Headphones – Love You Later

Recenzie: Girl With Headphones - Love You Later

„Girl With Headphones” de Love You Later este o sinceră melodie alt-pop care explorează sentimentul de a nu mai avea control în propria viață. Ea cântă frumos despre acele secrete pe care le păstrăm în mintea noastră atunci când întâmpinăm lumea cu un zâmbet fals. Ne grăbim să adormim pentru că poate mâine va fi mai bine. Lăsăm apartamentul nostru să reflecte haosul vieții pentru că, pur și simplu, nu avem astăzi energie să pretindem că avem totul sub control. Obsedăm asupra micilor momente din trecut și așteptăm cu anxietate ce aduce ziua de mâine. Nu parem să găsim telecomanda pentru a opri gândurile noastre mereu în viteză și ne dorim doar un moment de liniște. Ne amintim de vremurile când viața era frumoasă și ne simțeam liberi și așteptăm cu nerăbdare revenirea acelei versiuni. Muzica este un salvator ironic. Indiferent ce ne aruncă viața în față, există un lucru pe care îl putem controla și acela este lista noastră de redare. Chiar dacă nu ne vindecă, este un pansament temporar care ne ajută să evadăm. Fie că cântăm o piesă veselă pentru a uita de negativitate, fie că strigăm intr-o piesa tristă pentru a ne scufunda în durere, suntem capabili să ne exprimăm într-un mod care nu este doar necesar, ci și eliberator.

În momentul în care începe această melodie, înțelegi complet titlul. Love You Later a reușit să transmită acel sentiment exact atunci când mergi pe o stradă aglomerată, înconjurat de zgomot și haos, și apoi îți pui căștile pe urechi și mărești volumul la maxim pentru a acoperi tot și a evada din gândurile tale. Atunci când Love You Later discută problemele din lumea reală și luptele cu sănătatea mentală, nu poți să nu te simți puternic și să îți dai seama că nu ești singur în această lume în sentimentul de singurătate. Însoțită de acest fundal muzical, ai vrea să ieși afară și să înfrunți lumea în care vei întâlni mulți alți oameni cu căști care fac exact același lucru. Muzica introductivă se grăbește rapid și orice gânduri externe sunt imediat acoperite și apoi ea le contrastează cu versuri sincere și provocatoare. Este atât de important să discutăm despre aceste lupte cu care ne confruntăm cu toții și de care uneori ne este rușine să ne mărturisim înșine și Love You Later o face într-un mod remarcabil, captivant, care va lăsa audiența ei confortată și în camaraderie cu o lume plină de străini.

Love You Later este proiectul solo de muzică alternativă-pop al lui Lexi Aviles. Această artistă cu sediul în Nashville îmbină versuri vulnerabile și sincere cu melodii electrizante, riff-uri captivante de chitară și sintetizatoare euforice. Cariera lui Lexi a început să prindă contur cu primul său single, „Lost In Lost Angeles”, care s-a clasat pe locul 12 în topul Spotify Viral Top 50 în Global, SUA și Canada. La doar 24 de ani, Love You Later a acumulat peste 7,9 milioane de audieri și continuă să colaboreze cu artiști de top din industrie. A primit atenție din partea importantelor publicații precum LADYGUNN, MTV, Euphoria și altele. „Girl With Headphones” este cel mai recent single al Love You Later și știm că o să rămână în căștile noastre în reluare. Verifică paginile sale de social media de mai jos și urmărește-le pentru a fi la curent cu muzica viitoare și succesul său în ascensiune!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți