Recenzie: girlfriend – Luci

Recenzie: girlfriend - Luci

„girlfriend” de Luci este o melodie despre dorința de a avea o prietenă (de aici și titlul), dar poate fi o muncă grea să ai una. Să ai acel sentiment de a avea pe cineva lângă tine și să faci lucruri romantice cu acea persoană sună uimitor, nu-i așa? Dar poate fi o responsabilitate mare, deoarece sentimentele lor sunt în mâinile tale. Toți avem acea dorință de iubire și uneori vrem acea relație perfectă, dar posibilitatea ca lucrurile să nu funcționeze poate face ca dorința de a rămâne singur să devină mai puternică. Există acest joc de-a capul și șalul în ceea ce privește dorința aceea de a fi cu cineva, deoarece te face să te simți bine atunci când ești iubit de cineva. Există avantaje și dezavantaje atunci când vine vorba de a fi într-o relație, dar și în a fi singur. Luci descrie faptul că a fi singur este în regulă, dar și a avea o relație este minunat.

Primele versuri care încep melodia pot fi relatabile pentru mulți oameni: *”Vreau cam o prietenă / Dar parcă nu vreu”* care este punctul central al melodiei. Luci aduce argumente valabile despre a dori o relație și în același timp a nu avea nevoie de ea, dar îi lipsesc momentele de a fi într-o relație. Vocea ei este sinceră, iar ascultătorul poate simți și auzi clar indecizia ei cu privire la ceea ce își dorește. La sfârșitul melodiei, ea spune, *”Dar cam vreau o prietenă / dar apoi nu vreau”* cu un râs, iar asta dă o notă de ironie, deoarece arată că încă este indecisă. Muzica instrumentală a acestei melodii este minimală, ceea ce ne ajută să ne concentrăm pe versuri, iar acest lucru este ușor de făcut deoarece vocea ei este clară și ușor de înțeles. Vocea lui Luci în „*girlfriend*” este diferită față de celălalt single al ei, „*narcissist*”, care arată că știe cum să-și controleze vocea și să creeze un sunet diferit pentru fiecare cântec al ei. Poți observa că în „*girlfriend*”, tonul vocii ei are emoție, cu o combinație de seriozitate și atitudine.

Luci este o cântăreață/compozitoare, producătoare muzicală și interpretă queer, cu sediul în Los Angeles. Ea a început în lumea muzicală ca producătoare de muzică electronică, compunând landscape-uri sonore cu un sunet amplificat de bas pentru mulțimi de oameni. Luci și-a explorat capacitățile artistice și a început să experimenteze cu vocile și compoziția. Acum și-a extins abilitățile artistice cu muzică EDM și le utilizează în muzica pop, arătându-ne vocea ei. Păstrându-și trecutul muzical, muzica dance și muzica alternativă-pop au o influență majoră asupra sunetului ei. Ea are peste 200.000 de ascultători lunar pe Spotify care îi iubesc diversitatea variată a muzicii sale. Dacă cauți un artist cu o combinație de EDM și voci puternice, Luci este fata ta!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți