Recenzie: Good For Me – ROSIE

Recenzie: Good For Me - ROSIE

A înțelege dinamica complexă a iubirii poate fi o provocare copleșitoare. Iubirea este o alegere între două persoane care se doresc reciproc, se aleg reciproc și luptă unul pentru celălalt, dar nu este întotdeauna atât de simplu. Iubirea după o decepție este un joc diferit. Trebuie să te vindeci singur și totuși rămâi cu răni care înțeapă. Persoana nouă este responsabilă în mare măsură de vindecarea rănilor pe care nu le-a creat. Putem intra în propria noastră minte și să fim cei mai mari dușmani ai noștri. Eu îl aleg pe el, dar ce se întâmplă dacă și el își schimbă părerea? El zice că mă iubește, dar la fel a spus și el… și uite cum s-a întâmplat. La un moment dat, trebuie să te vindeci singur. Iubirea de sine poate fi cel mai greu lucru de a decide conștient să faci în fiecare zi, dar într-o zi vei găsi pe cineva demn de luptat; cineva care merită iubirea ta și nu temerile tale din trecut; cineva care apare în fiecare zi și crede că tot ce s-a întâmplat te-a făcut persoana cu care vor să rămână pentru totdeauna. Într-o zi vei privi cicatricile și tăieturile adânci de pe corpul tău și te vei zâmbi pentru că nu mai simți durerea și vezi doar o hartă frumoasă și unică care te-a condus către persoana potrivită. Este ușor să te uiți la persoana pe care o iubim, cu ochii luminându-se de admirare, și să te întrebi cum pot simți la fel, dar iubirea adevărată începe în oglindă. Atunci când alegem să rămânem, să nu lăsăm capul să ne înainteze inima și să realizăm că ei ne aleg să ne iubească pentru că pur și simplu ne iubesc și suntem demni de asta, aceasta este clipa în care te vei simți liber și trecutul va fi doar trecut.

„Bun pentru mine” de ROSIE este o baladă sfâșietoare de relatabilitate. Nu există o persoană pe această planetă care să nu se fi întrebat dacă este demnă, dacă sentimentele cuiva sunt adevărate sau dacă pur și simplu nu este suficient de bună pentru persoana pe care a ales să îi dea inima. Ascultând „Bun pentru mine” este ca și cum ai vedea un film reconfortant. Protagonista nesigură nu își dă seama de farmecul ei și trebuie să treacă prin etapele descoperirii propriei valori prin încercări și greutăți, dar în final găsește pe cineva demn de acceptarea strălucirii ei pentru că el o iubește așa cum este, a luptat pentru ea și i-a permis să vadă frumusețea ei interioară, dar ea avea acea iubire înăuntrul ei în toată această perioadă. Nu știe că ea este motivul pentru care ne întoarcem mereu la acest film, pentru că ne vedem pe noi înșine în ea și tânjim după momentul în care își găsește claritatea. ROSIE spune „Într-o zi, mă voi trezi. Voi vedea că sunt destul de bună,” și acesta este povestea de succes pe care toți sperăm să o avem. Chiar și să recunoști că la un moment dat vei ajunge acolo, chiar dacă ești departe de acest punct, este inspirator. Chiar când nu credem, mai ales când nu credem, ne uităm în oglindă cu capul sus, cicatricile strălucesc, și credem că merităm iubirea care ne-a găsit. Chiar dacă sună clișeic, iubirea începe din interiorul nostru și acceptăm iubirea pe care credem că o merităm. Deci, să fim blânzi cu noi înșine și să recunoaștem că merităm întreaga lume. Excentricitățile noastre, obiceiurile și imperfecțiunile sunt văzute de alții ca atracții, trofee și magie, și chiar dacă trebuie să ne prefacem până când o să reușim, creșterea începe atunci când începem să acceptăm că suntem cine suntem și asta ne face demni de toată iubirea din univers.

ROSIE este o fenomenă în ascensiune care își inspiră ascultătorii prin cântecele sale. Ea a devenit cunoscută cu EP-ul său de debut, 20mg of Happiness, în 2021. A fost prezentă în cântecele precum „ilym” cu John K, care a obținut milioane de stream-uri pe Spotify, și a contribuit la compunerea piesei „Used To It” a lui Joshua Bassett, care a primit critici și audiențe înalte. La doar 22 de ani, pare să aibă o înțelepciune acumulată de-a lungul unei vieți și un suflet bătrân care ne face să vrem să o ascultăm și să învățăm de la ea. ROSIE abordează problema conștientizării sănătății mentale și se vede acest lucru în fiecare cântec pe care îl scrie. Acestea sunt mesajele de care lumea are nevoie să audă, iar ROSIE le aduce tuturor să știe că nu sunt singuri. Abia așteptăm să urmăm călătoria ei și să o vedem luptând pentru a schimba lumea prin pasiunea ei pentru muzică și pur și simplu prin faptul de a fi autentică. Cu toții vom spune „Bun pentru mine” că am avut ocazia să fac parte din călătoria sa incredibilă … care abia a început.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți