Recenzie: Good Taste – Homer

Recenzie: Good Taste - Homer

„Good Taste” de Homer este o reflecție exact a acestui lucru. Lansat în 2023, acest cântec catchy, influențat de pop-punk, exprimă influența pozitivă a unei despărțiri. Utilizând o varietate de metafore, dar referindu-se în special la muzică, Homer descrie impactul durabil pe care o relație anterioară a avut-o. Deși naratorul este distrus de durere, abilitatea de a face față prin muzică învățată de la fostul partener este folosită pentru a o depăși. „Good Taste” este cântecul de despărțire al acceptării. Ei aud urmele trecute ale relației prin căști, dar cântă și acele dureri rămase către căștile altora. Este un cântec autentic, care se simte bine când tu nu o faci.

Cântecul începe cu un ritm electric de vară care durează doar o secundă înainte ca Homer să înceapă să cânte. Vocea solistului este clasică, amintind de artiști din anii 2000, precum Coldplay, pe care îi menționează chiar în versuri. Fiecare vers al acestor versuri este memorabil, refrenul rulând ușor pe limbă după doar o ascultare. Cu toate că sunt catchy, răspunsul matur al lui Homer la despărțire și perspectiva lor pozitivă asupra ei sunt totuși întinate de faptele naturii lor întristătoare. Metoda lor de a scrie această poveste este, în esență, o frază în care descriu ceva teribil pe care l-a făcut fostul partener, de exemplu „Apoi m-ai părăsit pentru prietenul tău”, urmată, în acest caz, de „dar nu sunt trist/a”. O mărturisire care sfâșie inima, dar imediat depășită de muzica care sună altfel veselă și de versurile optimiste. Este o metodă intrigantă de povestire care este cu adevărat inspirațională. Cântecele care de obicei descriu astfel de împrejurări teribile sunt de obicei balade lente, dar aici Homer reușește să spună același mesaj, dar să-l inverseze și să facă nimic mai puțin decât un imn pop.

Duo-ul cu sediul în Texas a lansat primul lor single pe Spotify în 2018, intitulat „Will You Still Love Me”, și de atunci au lansat alte șapte piese noi. Cântecele lor de top „Mine” și „Someone New” au peste un milion de ascultări, au ajuns în peste 100 de țări și au câștigat mii de urmăritori pe Spotify și Instagram de atunci. Cei doi artiști colaborează perfect împreună, Zach Castillo fiind focalizat pe producție, iar Will Mccurdy ca solist. Ambii, în ciuda vieților active, pline de călătorii și alte activități creative, reușesc să păstreze standarde dedicate pentru ei înșiși ca muzicieni. Creează constant noi proiecte, scriu și produc. La doar o lună după lansarea cântecului „Good Taste”, au lansat deja un alt single, „Won’t Let Me Go”. Având în vedere tema lor continuă de hituri romantice și viteza impresionantă cu care le lansează, sunt foarte entuziasmat să văd ce au pregătit în viitor. Nu uitați să-i urmăriți și să țineți pasul cu povestea lor, dacă aveți „Good Taste”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți