Recenzie: Goodbye – Livi Jacobs

Recenzie: Goodbye - Livi Jacobs

Bine, trebuie să merg cu grijă aici… Ce vă vine în minte atunci când spun „muzică country”? Cowboi? Bere? Cowboi care beau bere? Sigur, într-o mare parte a istoriei sale, genul a fost marcat de muzica „outlaw country” cu influențe de blues și folk a iconilor din secolul al XIX-lea, precum Hank Williams; dar curând, pe măsură ce viața și libertatea au cuprins America într-o epocă modernă, imnurile muncitorilor obișnuiți au început să prindă o importanță pe scena națională. Nume legendar, nemuritoare, precum Dolly Parton, Elvis, au început să îmbine aceste povești cu energia explozivă a unui incipient „rock n’ roll” și a stilurilor „populare” în general! Fără nicio încetinire, această linie continuă să prospere, dând naștere unor nume cunoscute precum Garth Brooks, Kid Rock, Shania Twain și chiar regina înșiși, Taylor Swift! Acum, toate acestea ridică întrebarea: ce este muzica „country”? Este un sunet? O atitudine? Ei bine, sincer… n-am niciun indiciu, dar instinctul îmi spune că această tradiție îndrăzneață este vie și bine, iar Livi Jacobs este dovada! Strălucind intens în debutul ei „Goodbye”, Jacobs este plină de amărăciune, purtând audiența printr-o călătorie emoțională senzațională!

Ascultați „Goodbye” de Livi Jacobs

Fuzionând tonul tremurător al muzicii „pop-country” contemporane cu folkul delicat, Livi Jacobs nu pierde timpul în a se înfățișa în această melodie remarcabilă! „Goodbye” se adâncește și se estompează calm, într-un mod valurit. Vocea frumoasă a lui Jacobs rămâne în registrul mediu, rar dându-și drumul din tessitura sa; aprăndu-se cu abordarea ei şoptită şi etereală, armoniile subtile și producția stilată ajută la conturarea melodiei, oferind un relief necesar care permite instrumentației simple să strălucească! Povestirea cântăreței este fenomenală și, în opinia mea, este posibil să fie piatra de temelie a unei lucrări deja regale! În timp ce pare că mulți dintre colegii ei cântăreți-scriitori se concentrează pe motivele lirice/auditive pentru a captiva ascultătorii, Jacobs rămâne concentrată pe sine însăși; „Goodbye” este un mesaj din inimă, o elegie pentru durerea trecutului și un imn al rezilienței noastre. Melodia este construită ca un scenariu, un portret al vieții pictat cu albastru melancolic și culori sincer emoționale… un studiu de echilibru și compoziție.

Deși destul de misterioasă în afară de o prezență în creștere pe rețelele sociale (și de căsătoria sa cu starul în ascensiune din Florida, Steven James), Livi Jacobs este o artistă pop contemporană care are lumea în mâini. Născută în Austria, pasiunea lui Jacobs s-a dezvoltat într-o călătorie de o viață, conducând-o în America – unde treceri prin Florida, Nashville și Los Angeles au contribuit la șlefuirea acestei artiste precoce! Vânând visul ei de copil pentru tot ce merită, „Goodbye” este Livi Jacobs punând cărțile pe masă. Mândrindu-se cu frumusețe, intenție și o nostalgie care atinge coardele potrivite, este clar că această tânără artistă este pregătită pentru succes!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți