Recenzie: “Got Away With It” -Eliza Harrison Smith

Recenzie: “Got Away With It” -Eliza Harrison Smith

„Got Away With It” este un single frumos și calm. Artistul are un sunet similar cu Kacey Musgraves și Taylor Swift, cu versuri minunate și instrumentale care evidențiază vocea. În piesă, vocalista cântă despre sentimentul că fostul ei iubit a scăpat nepedepsit pentru o crimă. Îl compară cu un criminal și pe ea cu locul crimei, pretinzând că i-a furat inima. În ansamblu, este o baladă lentă care are versuri ingenioase ce vor rămâne în mintea ascultătorilor.

O atenție specială în piesă o primește al doilea vers. În al doilea vers apare o chitară care contribuie la atmosfera generală plină de anxietate pe care acest single o emană. Chorul final este și el impresionant, cu voce simplă și un instrumental limitat. Chorul final este un moment deosebit în piesă deoarece îi permite vocii să strălucească și este completat frumos de pianul ușor. Această piesă vorbește despre suferința provocată de despărțire și are instrumentale și versuri frumoase care vor resona cu publicul.

Eliza Harrison Smith este din Washington D.C. și acum face muzică în Nashville, Tennessee. După ce a mers la un concert Taylor Swift la vârsta de treisprezece ani, această cântăreață s-a simțit inspirată să-și creeze propriile melodii. Muzicianul a studiat la Universidad de Edimburgo, Scoția și și-a început călătoria muzicală pentru a scrie melodii pentru alți artiști, dar a decis să-și lanseze propriile creații. Smith și-a lansat albumul de debut în februarie 2021 și a lansat curând și un EP cu trei piese.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți