Recenzie: “Got Me Obsessed” – Jade LeMac

Recenzie: “Got Me Obsessed” - Jade LeMac

Atunci când începi o relație nouă cu cineva, poate fi o experiență destul de captivantă și împlinitoare! În noul său single, cântăreața și compozitoarea Jade LeMac cântă despre gândurile și sentimentele pe care le poate avea cineva la începutul unei relații. Această piesă are totul. Este misterioasă, are o melodie antrenantă și reușește să transmită perfect toate emoțiile pe care le-a trăit probabil în timpul compunerii ei! Videoclipul muzical este și el interesant. În el, o vedem pe LeMac șezând în mașină lângă o altă femeie, iar ambele chipuri sunt acoperite. Este înfiorător, dar sincer, cred că se potrivește destul de bine cu vibrația piesei! Această piesă sună ca ceva la care mă pot vedea dansând într-un club.

Cum am mai spus, au fost multe elemente diferite care mi s-au părut că fac piesa să funcționeze foarte bine! În primul rând, este ceva la care nu mă preocup de obicei prea mult, dar ritmul piesei este atât de unic! LeMac trece de la a cânta cu o voce joasă și lentă, tragând cuvintele, la a accelera din când în când. Sincer, am crezut că acest lucru i-a conferit piesei o tentă mai senzuală și seducătoare. Instrumentele sunt simple, dar strălucesc de una singură. Combinați sunetul basului și tobelor cu vocea lui LeMac cântând în fundal, și ai ceea ce pot descrie doar ca pe o perfecțiune. Adesea m-am pierdut în propria mea minte ascultând vocea fermecătoare a lui LeMac care sprijinea fiecare vers pe care îl cânta. Tot ce caut în muzică, această piesă avea.

Poate că o recunoașteți pe Jade LeMac de pe TikTok, unde își postează conținutul pentru cei 1,2 milioane de urmăritori ai săi! LeMac face parte din comunitatea LGBTQ+ și, ca cineva care face parte și eu din această comunitate, pot spune ușor că m-am regăsit în mai multe din piesele ei. În special în aceasta. Are doar 19 ani, dar LeMac va ajunge foarte departe în cariera sa și a semnat recent un contract cu Arista Recordings în 2022. Deci, așteptați-vă multă muzică nouă de la ea în viitor. Jade LeMac este o forță a talentului și cred că este doar corect să presupunem că va deveni tot mai bună cu fiecare piesă pe care o lansează. Abia aștept să aud mai multe.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți