Recenzie: Greed – Auti

Recenzie: Greed - Auti

Auti’s „Greed” denunță fără jenă societatea elitelor pentru dorința lor nesățioasă de bani. Unele persoane sunt dispuse să facă orice pentru a arăta că fac parte din elita cea mai bogată și vor folosi ultimul ban pentru a convinge asupra unei false imagini de prosperitate. Este ca și cum ar cheltui mii de dolari pentru a avea un gazon impecabil în timp ce vopseaua se cojește în bucătăria lor. Atâta timp cât oamenii care trec pe lângă casa ta cred că ești bogat, este ușor să ignori zidurile care se prăbușesc în interior. Există acea veche zicală, „banii vorbesc, averea șoptește”, și aceasta este baza frustrării în noul hit al lui Auti. Oamenii primesc o mică sumă în buzunar și cred că trebuie să o arate imediat, cu ceva strălucitor și opulent. Într-o lume plină de faimă instantanee și succes peste noapte, este perplex să te gândești cât de puțini dintre acești bani merg în scopuri bune.

Împreună cu versuri catchy și muzică plină de viață, Auti atinge un subiect atât de important, acela de a folosi faima și averea pentru a îmbunătăți omenirea. Nu poți să nu te ridici și să te faci auzit de la momentul în care începe „Greed”. Cântecul amintește de un film în care oamenii au avut în sfârșit destul și decid să lupte pentru ei înșiși, pentru că nu mai este nimeni altcineva care să o facă, și rămânem doar cu anarhie și haos, dar atunci oamenii înțeleg în sfârșit mesajul și societatea începe să se schimbe. Auti este determinată să își folosească platforma în scopuri bune. Ea își folosește muzica ca un vehicul pentru schimbare și impact pozitiv asupra audienței sale și lumii. Ea afirmă cu mândrie că nu va lăsa lacomia să o definească. Este revigorant să vezi un artist care critică societatea, și cu acest cântec captivant și dinamic, oamenii sunt siguri că nu numai o vor auzi, ci vor asculta cu adevărat și vor face o schimbare.

Auti este o cântăreață în ascensiune, care are o pasiune profundă pentru discutarea sănătății mentale și schimbarea narațiunii. Ea oferă oamenilor un spațiu sigur în muzica ei și își folosește platforma pentru a face o declarație și a influența lumea. Auti este un Ambasador Național al Sănătății Mintale și se bazează pe luptele personale și experiențele anterioare pentru a-și inspira muzica, și vrea să încrusteze un mesaj de speranță în audiența sa. Ea este personificarea rezilienței și, în fața adversității, vrea ca ascultătorii săi să știe că nu sunt singuri și că pot trece peste orice. Auti a devenit cunoscută pentru prima dată când videoclipul ei cover al cântecului „Shallow” din filmul „A Star Is Born” a devenit viral. Ea a adunat mulți fani dornici de schimbare pe rețelele sociale și platformele de streaming, și continuă să lanseze muzică nouă cu o viziune proaspătă și o instrumentație diversă. Talentul autentic al lui Auti, vulnerabilitatea sa revigorantă și entuziasmul său pentru cei oprimati o fac vocea generației sale, și ne simțim lacomi să o păstrăm doar pentru noi.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți