Recenzie: growing up sucks – Taylor Mecca

Recenzie: growing up sucks - Taylor Mecca

Recenzie: „growing up sucks” – Taylor Mecca

Când suntem mici, pare că abia așteptăm să creștem. Credem că nu va trebui să mâncăm legumele noastre și putem sta treji cât de târziu dorim. Când timpul mult dorit în cele din urmă sosește, ne dăm seama că nu este totul așa cum ne-am imaginat. De exemplu, nu putem sta treji până târziu deoarece avem nevoie de un loc de muncă pentru a plăti facturile. În noua sa piesă, „growing up sucks”, Taylor Mecca reflectă asupra luptelor de a crește și a dorinței de a reveni la o perioadă mai simplă. Este foarte relatabilă, deoarece versurile transmit un mesaj puternic. Ele conving ascultătorii să trăiască în prezent, nu în viitor, deoarece ar putea să regrete mai târziu unde se află acum.

Instrumentația piesei este simplă, cu o chitară acustică. Cred că aceasta a fost o alegere stilistică excelentă deoarece versurile au multe de spus și lasă emoția să strălucească. Mi-a plăcut în mod deosebit primul vers. Linia de deschidere este: „got a fake ID that I don’t need anymore on a twin size bed that I’ve slept in since I was 4.” Cred că partea a doua este în special semnificativă din cauza contrastului puternic. În timp ce patul nu se schimbă niciodată, Mecca cu siguranță s-a schimbat, în bine și în rău. Mi se pare amuzant și relatabil pentru că și eu am încă un pat de o persoană în camera mea de la copilărie. La sfârșitul versului, Mecca declară: „dacă acel ID ar fi fost monedă, l-aș schimba pentru o versiune mai tânără a mea.” Refrenul întărește punctul ei cu versul: „am schimbat păpușile pentru cateva pahare solo, iubire aspră, salarii… creșterea este o mizerie.”

Taylor Mecca este o cântăreață/compozitoare cu sediul în New York City. Opera ei a fost prezentată pe lista de redare Fresh Finds a Spotify-ului. În timp ce „growing up sucks” este prima lansare a lui Mecca din 2023, face parte și din viitorul său EP de debut, sidelines. Celelalte melodii vor avea mesaje similare despre trecerea la maturitate și navigarea în lume. Dacă nu vă puteți aștepta să ascultați mai multă muzică de la ea, vă recomand single-ul ei din 2022, „Sigma Chi.” Are un mesaj similar despre creșterea și adaugă elementul de a fi ghinionist în dragoste. După ce am auzit aceste două melodii, știu că EP-ul lui Mecca va fi minunat! Urmați toate rețelele ei sociale de mai jos pentru a fi la curent cu noile lansări!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți