Recenzie: Happiest Day – Chloe Copoloff

Recenzie: Happiest Day - Chloe Copoloff

Ultima piesă lansată de Chloe Copoloff este melodia perfectă pentru cei cu inima frântă care au văzut cum fostul lor partener merge mai departe spre finalul fericit. „Happiest Day” a fost scrisă după ce prima iubire a lui Copoloff s-a căsătorit cu altcineva, în timp ce ea încă își aduna bucățelele inimii frânte. Cu șase luni înainte de nunta lor, el îi spusese lui Copoloff că încă o iubește. Drept rezultat, căsătoria i-a provocat un șoc și ea a fost devastată. În refren, ea cântă: „Mi-ai spus acum 6 luni // Nu știm ce ne rezervă viitorul // Dar știai tu tot timpul? // Nu a fost nicio despărțire // Știam că nu o să te lași de ea // Dar mi-aș fi dorit să-mi fi spus // Înainte ca toate actele să fie semnate // Este ziua cea mai fericită din viața ta // Dar mi-aș fi dorit să fie a mea.” Aceste versuri poetice pictează o imagine profund vulnerabilă, fără să țină cont de detalii. Narativa pe care o ilustrează Copoloff dezvăluie infidelitatea emoțională pe care fostul ei partener a comis-o împotriva soției sale actuale. Cinstitatea sa în timp ce scria melodia a fost o experiență catartică pentru ea. Aceasta i-a permis să se descurce cu aceste emoții complexe și să se vindece din suferință. Melodia atinge coardele sensibile ale ascultătorilor și le aduce lacrimi în ochi. „Happiest Day” este o melodie frumos scrisă care capturează perfect sentimentele de inimă frântă, dorință și regret.

„Happiest Day” este o baladă melancolică care constă într-o producție pianistică soft ce completează versurile sumbre. Melodia începe cu vocile eterice ale lui Copoloff cântând versul, însoțite de un pian liniștitor. Aceasta creează atmosfera sumbră a piesei. Câteva măsuri înainte de refren, chitara acustică face o mică apariție, pentru ca apoi să tacă. Acest lucru permite refrenului să se concentreze pe versurile vulnerabile și producția înfricoșătoare a pianului. Tranziția înaintea celui de-al doilea vers reîntroduce chitara acustică, înainte de a adăuga basul care continuă în refren. Apoi, în punte, piesa revine la producția exclusiv pianistică, în timp ce atinge clișeul emoțional. Acest lucru accentuează intensitatea revenirii la producția completă în ultimul vers. Folosirea crescendo-ului compozițional pe tot parcursul piesei creează o dinamică unică și evocă sentimente mai profunde de tristețe în ascultător. „Happiest Day” folosește producția delicată și emoțiile complexe pentru a fermeca ascultătorii și a evidenția talentul remarcabil al lui Copoloff.

Chloe Copoloff este o cântăreață și compozitoare în vârstă de 24 de ani, cu baza în Los Angeles. Doar la 9 ani, a început să scrie cântece ca formă de exprimare personală. La vârsta de 12 ani, a învățat să cânte la chitară, ceea ce a dat o nouă viață cântecelor sale. S-a dezvoltat prin concerte, astfel că atunci când a fost timpul să aplice la colegiu, știa că vrea să meargă la o școală care să ofere specializarea de compoziție. Școala aleasă a fost Berklee College of Music, unde a făcut o dublăspecializare în compoziție și managementul afacerilor muzicale. După absolvirea în septembrie 2020, s-a mutat în Los Angeles și a obținut un loc de muncă în domeniul muzical. De acolo, cariera ei a început să decoleze, iar compozițiile ei au devenit nu doar ale ei, ci și ale altor artiști. Își pune talentul în slujba altor persoane din industrie, devenind astfel o artistă versatilă. După ani de luptă cu anxietatea, depresia și tulburarea alimentară, compoziția muzicală a devenit o modalitate de a face față. Acum, inspiră să scrie cântece care se conectează emoțional cu ascultătorii săi și să-i facă să se simtă mai puțin singuri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți