Recenzie: Happy Birthday! – Stalking Gia

Recenzie: Happy Birthday! - Stalking Gia

Stalking Gia a lansat încă o melodie care evidențiază talentul ei pentru compoziții și vocea impresionantă. „Happy Birthday!” este un „imn de aniversare amar” adresat situațiilor toxice din relațiile tale. Melodia este alcătuită din versuri sarcastice care „sărbătoresc” persoana negativă din viața ta, fie că este fostul tău partener sau cel mai bun prieten. Stalking Gia începe melodia cu refrenul „La mulți ani, toată lumea te iubește!” înainte de a trece la primul vers, care conține versuri ce arată în mod clar că ea nu este de acord „cu toată lumea”. După ce descrie durerea sa emoțională, cântă „Aș dori să pot să te șterg”, exprimând astfel și mai multă durere, în contextul tematicii aniversării. Pe tot parcursul melodiei, versurile sunt saturate de sarcasm și amărăciune, amplificând povestirea duhovnicească. „Happy Birthday!” este o adăugare impresionantă la discografia Stalking Gia, reamintind fanilor de ce s-au îndrăgostit de ea încă de la început.

„Happy Birthday” este o melodie versatilă care îmbină sunetele de pop alternativ și rock soft pentru a crea o piesă frumoasă care rămâne în mintea ascultătorilor. Melodia începe cu un sunet subtil de vioară care se îmbină cu vocile paradisiace ale lui Stalking Gia care cântă refrenul. După ce acesta se termină, primul vers începe printr-o tranziție către o melodie calmă de pian. În jumătatea versului, vioara revine, călăuzind ascultătorul prin versurile inteligente. Când apare refrenul, producția se intensifică odată cu adăugarea tobelor și notelor de sintetizator. Al doilea vers ia o întorsătură unică, trecând de la o producție condusă de pian la una condusă de chitară. Când versul se termină, chitara nu mai este prezentă, iar producția originală revine. Restul melodiei menține o atmosferă plină de energie, evidențiind povestea detaliată. Piesa se încheie cu un outro care reintroduce producția simplă de la început, sfârșind melodiei cu o melodie delicată. „Happy Birthday!” este o piesă fermecătoare care folosește versuri ingenioase și o producție captivantă pentru a captiva publicul.

Stalking Gia este o cântăreață și compozitoare de muzică pop alternativă, având baza în New York City. În 2016, ea a lansat primul ei single, „Second Nature”, care a adus faima virală și i-a adus peste 13,2 milioane de stream-uri pe Spotify numai pentru această piesă. În 2017, artistul fellow blackbear a samplat single-ul de platină în piesa sa „Wish U The Best”. Cei doi artiști vor colabora ulterior pentru piesa lor „Miracles”, care a adunat peste 4,7 milioane de stream-uri și a fost adăugată la playlist-urile New Music Friday. Stalking Gia a lansat mai multe single-uri, inclusiv câteva piese sub Epic Records. De atunci, ea a revenit la lansarea de muzică independentă, obținând un succes uriaș și continuând să câștige o bază de fani loiali.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți