Recenzie: Happy For Me – Emily James

Recenzie: Happy For Me - Emily James

Emily James ne oferă o nouă piesă optimistă cu single-ul său, „Happy For Me”. Acest imn electropop vesel intră în profunzimea sănătății mentale și a sentimentelor de anxietate. „Happy For Me” transmite un mesaj de împuternicire, încurajând ascultătorii să nu se lase în voia sentimentelor de îndoială de sine și autoubuzuire. Single-ul catchy este însoțit de un videoclip distractiv și expresiv. Pe parcursul videoclipului, o vedem pe James făcându-și de cap și fiind ea însăși, fără să-și ceară scuze pentru asta. James a spus următoarele despre videoclip: „M-am concentrat cu adevărat pe ideea de a lăsa deoparte toate îngrijorările și de a mă bucura în totalitate de momentul de bucurie și sărbătoare. M-am distrat foarte tare filmând asta și cred că arcul emoțiilor din videoclip surprinde cu adevărat versurile cântecului.” Energie pozitivă care se revarsă din această piesă și din videoclipul său este contagioasă și va pune orice ascultător într-o dispoziție fantastică.

Emily James își demonstrează încă o dată forța în muzica pop cu piesa „Happy For Me”. Noul ei single plin de sintetizatoare este energic și încurajator, având versuri inspiraționale, armonii bogate și melodii memorabile. James a scris „Happy For Me” pentru a-i aminti ascultătorilor să sărbătorească propria persoană și să nu lase anxietatea să le fure bucuria. Piesa începe cu energie înaltă, dar construiește chiar și mai mult într-o secțiune de pod epică. Vocea clară și superbă a lui James se ridică deasupra podului, creând o senzație care îți face sufletul să zboare la auzul ei. Aura de bine pe care o emite această piesă este captivantă și cu siguranță ne va face să o ascultăm în repetiție.

Muzica a fost întotdeauna importantă pentru cântăreața-compozitoare Emily James. Unele din primele ei amintiri includ momente în care cânta în scaunul din spate al unei mașini ca un copil. Ea cânta orice de la hit-uri radio, la muzică rock clasică, până la piesele ei preferate din Wicked și Annie. Ea și-a început călătoria în muzică prin cântat și lectii de pian. Până când a împlinit 10 ani, a început să scrie propriile piese. Câțiva ani mai târziu, a început să cânte la chitară și prin acest instrument, a descoperit o modalitate nouă și proaspătă de a-și exprima melodiile și versurile. De la o vârstă fragedă, James a început să își prezinte muzica la serile de open mic din New York, apoi a cântat în Nashville. A petrecut doi ani în Nashville, unde a înregistrat EP-ul cu același nume. A urmat apoi cel de-al doilea ei EP, Til The Morning. După perioada petrecută în Nashville, James a decis să-și urmeze chemarea spre vest și s-a mutat la Los Angeles. Acolo, a început să își producă propriile piese. De atunci, James a scris și produs multe dintre lansările ulterioare din camera ei de pe coasta de vest a Statelor Unite. În ultimii ani, James a lansat mai multe proiecte independente în timp ce studia la UCLA. La scurt timp după absolvirea colegiului, James a semnat cu Nettwerk Music Group și a lansat EP-ul Illuminate în iulie 2022. Încheie anul cu lansarea single-ului său scris și produs de ea însăși, „For An Evening”, care a ajuns pe lista de redare New Music Friday de pe Spotify.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți