Recenzie: Harbour – Aimee Iris

Recenzie: Harbour - Aimee Iris

Creditele foto: Phoebe Wrapson Photography și Aurelia Forte Art

Când cineva este locul tău sigur, nu poți să lași asta să se ducă. Să ai o persoană la care știi că poți reveni întotdeauna este o binecuvântare. Indiferent cât de primejdioase devin apele în viață, vei avea mereu refugiul tău în care să te oprești. Găsirea acelei liniști în altcineva pentru prima oară ar trebui să fie prețuită. În cântecul ei, „Harbour”, Aimee Iris reflectă asupra acelei senzații de siguranță. În sfârșit, ea simte că un final fericit este posibil. Indiferent unde mergi, știi că ai refugiul tău care îți garantează un cămin sigur.

„Harbour” este reconfortant; îmbrățișând ascultătorul în aceeași senzație de securitate pe care cântecul o descrie. Aimee își folosește vocea captivantă și luminoasă pentru a contura o poveste de iubire de basm. Într-o nouă relație, încrederea este prima sămânță ce răsare și înflorește în floarea siguranței. Aimee poate în sfârșit să se simtă în siguranță în brațele iubitului ei, iar în ochii ei totul este liniștit. Instrumentația împletește într-un mod frumos acorduri de pian cu coarde ce se strecoară subtil prin piesă. Aimee are o aură clasică în vocea ei. Vocea ei este atât de puternică, dar totuși atât de delicată și ușoară încât se îmbină extrem de bine cu instrumentalul simplu. Împreună, creează o peisaj sonor cu adevărat irezistibil. „Harbour” este o baladă cozy folk-pop care ne oferă o privire în căldura pe care o reprezintă să ai un cămin într-o persoană. Să ai mereu un loc în care să te întorci după orice emoție întâmpini. Iubirea adevărată este cântată în „Harbour” și este atât de dulce.

Aimee Iris este o artistă cu sediul în Regatul Unit, care își găsește multă inspirație din experiența sa în teatrul muzical. Aceasta se reflectă în mod evident în munca ei. Modul în care compune versurile sale îmbrățișează elementele fantastice ale povestirii. Combină această influență cu stilul muzical al lui Sara Bareilles și Ben Platt, și rămâi cu un pop acustic frumos produs. Aimee umple muzica ei de onestitate, ceea ce face ca melodia „Harbour” să fie memorabilă chiar și după prima audiție. Aimee este doar la începutul călătoriei ei și abia aștept să văd ce ne mai rezervă în viitor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți