Recenzie: HATE ME TOO – Ben Provencial

Recenzie: HATE ME TOO - Ben Provencial

„HATE ME TOO” este o melodie pop cu elemente alternative. În melodie, vocalistul reflectă asupra unei relații. Versurile arată cum el știe că este demonizat în ochii fosta lui iubită. Cântărețul pare să mai aibă sentimente pentru o fostă iubită, dar își dă seama că să se urască reciproc îi va ajuta să treacă peste relația lor, chiar dacă mint ei înșiși. În general, această melodie este un single pop atrăgător care va rămâne în capul ascultătorilor și va fi redată în repetiție.

Melodia începe cu o rifă ușoară de chitară care se construiește pe parcursul piesei. Vocalistul are o voce răgușită dar fluidă, care completează și echilibrează rifa de chitară prezentă pe tot parcursul piesei. După al doilea refren, există o scurtă interludiu instrumentală. În interludiu, instrumentele continuă în timp ce artistul cântă vag înaintea ultimului refren, „Îmi pare rău că nu am vrut să te rănesc”, această frază accentuează mesajul piesei.

Ben Provencial este din Atlanta, Georgia. Iubirea lui pentru muzică a început la vârsta de 12 ani și a început să-și urmeze pasiunea la facultate, unde a început să scrie muzică ori de câte ori a putut. Acest cântăreț a lansat primul său single în 2020 intitulat „NOT ALRIGHT”. De la debutul său, Provencial nu a lansat încă un album sau EP, dar a lansat șapte single-uri. Acest vocalist a adunat 86.979 ascultători lunar pe Spotify și are peste 875.000 de stream-uri pe primul său single.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți