Recenzie: hate ur f**king self – Kami Kehoe

Recenzie: hate ur f**king self - Kami Kehoe

Kami Kehoe își stabilește pretențiile în lumea alternativă a muzicii pop/rock cu noul ei single, „hate ur f**king self”. Piesa grea este una dintre cele 9 prezentate pe albumul ei de debut, DRAMA QUEEN. Evidențiind un parcurs de vindecare după o despărțire dureroasă, albumul surprinde fiecare etapă a procesului, de la sentimentele de amorțeală, la furie și în cele din urmă iertare. „hate ur f**king self” încheie albumul, purtându-ne prin durerea și suferința, ajungând în cele din urmă la încheiere. Este o piesă frumoasă și puternică, înspăimântătoare, care ne arată că vindecarea este posibilă și că există putere în iertare.

„hate ur f**king self” începe ușor și contemplativ, prezentând vocile luxuriante ale lui Kami Kehoe plutind peste liniile fluide de chitară. Piesa crește în energie și intensitate pe măsură ce o chitară zgâlțâitoare și tobe puternice preiau controlul, reflectând frumos versul „Pentru că anotimpurile se schimbă”. Prin livrarea melancolică a versurilor de către Kehoe și prin reflexia sa intensă asupra acestei relații trecute, „hate ur f**king self” transmite perfect sentimente de inimă frântă și durerea care vine odată cu iubirea pentru cineva care te rănește constant, indiferent cât de mult îl iubești. Deși piesa este plină de durere profundă, este învăluită de un sentiment de încheiere și iertare – o concluzie perfectă a DRAMA QUEEN al lui Kehoe.

Kami Kehoe continuă să împingă limitele cu sunetul său unic, care îmbină în mod plăcut rockul, R&B-ul, muzica pop comercială și funkul – un sunet rebel prezentat pe albumul său de debut, DRAMA QUEEN. Ascensiunea lui Kehoe în centrul atenției a început odată cu lansarea piesei „loaded gun”, făcând din tânăra artistă o senzație pe TikTok. Hitul viral i-a crescut numărul de urmăritori pe rețelele de socializare, adunând mai mult de 10.000 de urmăritori peste noapte. Ca muzician experimentat, călătoria acestei tinere de 19 ani a început la vârsta de 6 ani, când a învățat să cânte la tobe. În cele din urmă, a început să scrie propriile melodii și a cântat ca backup al vocalurilor într-o trupă cu cele două surori ale sale. Deși trupa s-a destrămat când avea 16 ani, Kehoe a continuat să urmărească muzica, învățându-se cum să producă și să înregistreze din camera ei. În prezent, ea are un catalog de peste 100 de piese nefinalizate, care crește în fiecare zi. După ce a auzit ce poate oferi Kehoe cu DRAMA QUEEN, ea este cu siguranță o artistă impresionantă de care să ținem cont.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți