Recenzie: Hate You – Jordi

Recenzie: Hate You - Jordi

Jordi nu se ţine deloc înapoi în primul său single, „Hate You”. Ea intră în industria muzicală cu o baladă încărcată emoțional despre durere și dor. Jordi povestește concluzia tristă a unei relații anterioare pe care nu a dorit niciodată să se încheie. Pe tot parcursul cântecului, folosește versuri vulnerabile pentru a descrie durerea pe care a îndurat-o în relație și suferința pe care o simte încă acum că s-a sfârșit. Ea dezvăluie înșelătoria și trădarea fostului ei prieten în timp ce erau împreună când cântă: „Urăsc că ai mințit și ai numit asta sinceritate // Te-am lăsat să conduci și acum îmi e rău de mașină // Urăsc să știu că ochii ei te-au făcut să uiți de mine”. Ea continuă să enumere tot ce urăște că a făcut fostul ei prieten, dar încheie totul în refren când cântă: „Urăsc că nu te urăsc deloc”. Aceste versuri sincere dezvăluie că, în ciuda minciunilor și infidelității, ea nu poate să renunțe la dragostea pe care o simte. „Hate You” este o piesă scrisă frumos, care evidențiază vulnerabilitatea lui Jordi și talentul ei natural de a se conecta cu audiența.

„Hate You” captează ascultătorii și îi face să simtă fiecare emoție pe care o trăiește Jordi – de la durere și regret până la iubire și dor. Balada plină de durere începe cu un arpeggio jucat la pian, care creează o atmosferă sumbră în cântec. Odată ce vocile impresionante ale lui Jordi încep, se adaugă un al doilea pian, creând un efect fascinant. Pe măsură ce melodia continuă, se adaugă treptat un ritm sintetizator, până când ajunge la refren unde prinde viteză. Videoclipul muzical corelat o urmărește pe Jordi, fostul ei prieten și fata pe care a înlocuit-o. În videoclip, scenele alternează între Jordi și noua fată, reprezentând cât de ușor el a trecut peste ea și a uitat de ea. Un detaliu ingenios inserat a fost imaginea puloverului pe care Jordi l-a purtat. În pre-refren, ea cântă: „Sunt în puloverul pe care mi l-ai dat// Dar nu mai este la fel de cald ca înainte// Nu vreau să te elimin așa, dar cred că trebuie să o fac”. Pe parcursul videoclipului, se dezintegrează, căzând încet în nimic. Apoi, la sfârșitul videoclipului, Jordi este văzută fără pulover, stând față în față cu noua fată, care acum poartă puloverul. Această imagine frumoasă reprezintă sentimentul că el se îndepărtează treptat în brațele altei femei.

Jordi este o cântăreață, compozitoare, dansatoare și creator de conținut din Myrtle Beach, Carolina de Sud. În 2018, a intrat în TikTok, unde a devenit rapid virală pentru videourile ei cu comedie. După ce a câștigat o bază de fani semnificativă, Jordi a început să împărtășească cover-uri muzicale pe YouTube și TikTok. De asemenea, a folosit livestream-uri pentru a crea o experiență similară unui concert pentru fanii ei. Acum are 12 milioane de urmăritori pe toate platformele de socializare și peste 60.000 de ascultători lunar pe Spotify, în ciuda faptului că a lansat doar un singur single. Stilul ei muzical se inspiră din artiști precum Sabrina Carpenter și Olivia Rodrigo, punând accent pe lirism și intensitate emoțională.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți