Recenzie: Hated You All Along – august brodie

Recenzie: Hated You All Along - august brodie

Recenzie: „Hated You All Along” – august brodie

Asemeni unor narațiuni din lucrările sale anterioare, august brodie ne prezintă un imn pop-punk care se inspiră din viața sa personală și din relațiile trecute. „Hated You All Along” oferă o privire clară asupra sensului piesei doar din titlu. Piesa este plină de frustrare și versuri agresive, în timp ce brodie își prezintă experiența cu o fostă toxică, reflectând asupra tuturor momentelor dificile și problemelor care au însoțit relația. Transmițând un mesaj cu care mulți se pot identifica, „Hated You All Along” este o melodie care va rezona cu mulți ascultători, oferindu-le o piesă catartică pe care să o asculte în buclă în timp ce gândesc la acea veche relație de care încă sunt supărați.

Pentru ascultătorii fideli ai muzicii pop-punk, august brodie creează un sunet care vă va umple de nostalgie pentru câteva dintre formațiile mai vechi de pop-punk. Muzica lui brodie combină minuțios caracteristicile emo, pop, hip-hop și punk – un stil de compoziție pe care îl transpune în „Hated You All Along”. Piesa include clasicele rifuri de chitară pop-punk, creând cantitatea potrivită de agresivitate pentru a transmite sentimentele amare ce decurg din această relație. Vocile lui brodie sunt perfecte pentru a readuce ascultătorii în zilele de început ale muzicii pop-punk, sunând asemănător cu Tyson Ritter de la The All-American Rejects și Pierre Bouvier de la Simple Plan. „Hated You All Along” are un sunet și o vibrație generală care s-ar încadra bine într-o listă de redare alături de formații precum Simple Plan, The All-American Rejects, A Day To Remember și Bowling For Soup.

august brodie, un artist multi-gen în industria muzicală canadiană, face valuri cu sunetul său unic și vocea sa degajată. El și-a început călătoria în industrie în 2018, adunând deja 2.5 milioane de streamuri și o premieră mondială de videoclip MTV. brodie scrie piese în spatele unei ambulanțe în timpul turelor sale de noapte ca paramedic, hotărât să scape din micul său oraș și să urce pe un scenă. Recent, el a semnat cu Wax Records, inspirându-se din majoritatea genurilor muzicale, în special screamo. Printre artiștii care l-au influențat se numără Taking Back Sunday, Underoath și Alexisonfire – formații care au concertat în orașul său natal și l-au influențat încă de la o vârstă fragedă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți