Recenzie: Hear Me Out – HeartMouth

Recenzie: Hear Me Out - HeartMouth

Cu inima in mână, veteranul scenei, Casey Allen, revine de data aceasta cu HeartMouth, proiectul experimental de muzică pop care este cel mai cunoscut pentru single-ul „I Know You Know (Wrapped Around Your Finger)”, lansat în 2022 și aflat în tendință, pe fondul incendiilor de pădure. Cu o producție bogată și impecabilă, noul single „Hear me Out” cu siguranță va captiva ascultătorii cu sunetul său emoțional și intransigent. Transmitând o notă de ambiție și ambient, piesa pop tradițională se introduce în mod experimental în teme convenționale cum ar fi dragostea și neînțelegerea, pe fundalul unui acompaniament corist. Plin de elemente de vindecare prin sunet și post-pop, prezentate într-un stil stilizat și modern, acesta este HeartMouth așa cum nu l-ați mai auzit niciodată! Aceasta este muzică care vorbește… aceasta este muzică care simte…

Cu o reputație muzicală cât se poate de solidă și impresionantă, Allen a fost mereu reticent în a „defini” HeartMouth de la începutul proiectului; experimentând cu EDM, alt-pop și preluând estetica neliniștii a artiștilor consacrați precum The Weeknd, Sam Smith și Post Malone, „Hear me Out” găsește solistul folosind poezia și repetiția pentru a insufla o nouă viață într-un instrumental simplu și meditativ. De la început, vocea lui Allen se așază la conducere, ghidând melodia pe măsură ce se îmbină cu sunetul delicat al pianului și al corzilor relaxante. Pe parcursul piesei „Hear Me Out”, motivele lirice și melodice ajută la ancorarea piesei, oferind direcție și familiaritate. Cuvintele „hear me out” răsfrâng puternic, precum și frazarea lovită și repetitivă „I know! I know!”. În primele două minute, piesa funcționează ca o arie vocală unică, punctată, la intervale, de elemente colorate (corzi, percuție, etc …). Dar la aproximativ 2:45, piesa face o întoarcere… Vocea plină de energie a lui Allen găsește în sfârșit un partener și piesa capătă avânt, ducând la un cor final catartic! Cu armonii angelice și bravură orchestrală, piesa se îndreaptă către un final emoționant; Allen își folosește întregul range vocal în timp ce embracează pasiunea arzătoare a post-hardcore-ului!

Pentru HeartMouth, muzica și suferința au fost mereu legate de mână… În timp ce lută să își îndeplinească visul de a face muzică, Casey Allen, originar din Carolina de Nord și sufletul proiectului HeartMouth, a continuat să se confrunte cu probleme de sănătate, obstacole și, fericit, oportunități, care au făcut viața mai interesantă… Cu rădăcini în metalul modern, muzica folk și nu numai, nu este surprinzător că Allen a avut succes cu acest ultim proiect, prosperând în rolul de solist și artist solo! „Inspirat din momentele grele ale vieții sale”, ascultătorii vor aprecia cu siguranță sinceritatea și deschiderea care definesc această muzică emoționantă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți