Recenzie: HEARTBREAK ON REPEAT – Olivia Lunny

Recenzie: HEARTBREAK ON REPEAT - Olivia Lunny

Este bine să fii iubit și să-ți împărtășești dragostea cu o altă persoană. Prin urmare, nu este de mirare de ce suntem atrași de relațiile romantice. Ține minte că persoana pe care o alegi să-ți petreci viața în acest fel ar trebui să te susțină și să te încurajeze să urmezi toate visele tale. Dacă simți că o relație te ține în loc, e mai bine să fii singur. Chiar dacă această realitate sună dur, viața este prea scurtă pentru a nu obține tot ce îți dorești de la ea. Olivia Lunny știe asta și scrie despre asta în single-ul ei optimist, „HEARTBREAK ON REPEAT”. Ea își folosește darurile muzicale pentru a încuraja ascultătorii să-și prioritizeze fericirea și să-și accepte călătoriile, chiar dacă asta înseamnă să lase în urmă o mulțime de inimi frânte.

De la începutul cântecului, auzim o linie de bază constantă care emană o atitudine de sfidare, în opinia mea. Este îmbinată cu alte elemente precum pian, vioară și voci de fundal. Acest lucru este minunat pentru că reflectă mesajul puternic al lui Lunny despre independență. Toate acestea formează un fundal solid pentru vocea principală a lui Lunny. Primul vers începe cu: „Diavolul din ochii mei este un indiciu că aș putea să te rănesc într-un mod în care nimeni altcineva nu poate.” Continuă: „Aș prefera să fiu cea care provoacă durere.” Din aceste versuri, nu cred că Olivia Lunny intenționează să frângă inimi în mod intenționat. Mai degrabă, simt că ea este hotărâtă să-și urmeze visele, să-și țintească obiectivul. Nu va lăsa nimic să-i stea în cale. Aceasta este o mentalitate pe care ar trebui să o adoptăm cu toții, indiferent dacă suntem într-o relație sau nu.

Olivia Lunny este o cântăreață și compozitoare canadiană din Winnipeg. La vârsta de 12 ani, a început să cânte la chitară și să scrie cântece. De atunci, ea și-a câștigat o nominalizare la Premiile de Muzică din Vestul Canadei pentru Artistul Pop al Anului. Single-ul ei din 2019, „I Got You”, a devenit un hit de top 40. În contrast cu „HEARTBREAK ON REPEAT” și mesajul său de independență, acest cântec vorbește despre bucuria de a fi alături de persoana iubită. Dacă doriți și mai multe recomandări muzicale de la Lunny, verificați single-ul ei din 2023, „TIMEZONE”. Are un sunet de dans minunat. Versurile exprimă cât de greu este să fii departe de cineva pe care îl iubești. Urmați toate conturile sociale ale Oliviei Lunny de mai jos pentru a afla mai multe despre ea și a fi la curent cu muzica nouă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți