Recenzie: Heaven – Gabi DeMartino

Recenzie: Heaven - Gabi DeMartino

An Affair to Remember a rezistat în timp și s-a cimentat în istoria cinematografiei americane ca unul dintre cele mai mari filme de dragoste. Cu dreptate; cine nu își dorește o poveste de iubire despre doi suflete pereche menite să se găsească indiferent de împrejurările cu care se confruntă? Unii dintre noi pot doar visa la o iubire necondiționată, care nu cunoaște limite și este dispusă să aștepte. În timp ce filmul din 1957 cu siguranță stă mai bine decât majoritatea filmelor epocii, totuși poate fi de neînțeles pentru unii spectatori. Dar, din fericire, avem artiste precum Gabi DeMartino care să aducă respect acestor povești iconice din trecut prin modernizarea lor pentru o nouă generație să se bucure și să se îndrăgostească de ele. Cel mai recent single al lui DeMartino, „Heaven”, nu doar reimagina Afacerea de dragoste, ci îi îndeamnă pe ascultători să-și imagineze propriul rai personal.

„Heaven” este un single dream-pop care evidențiază ideea că paradisul este distinct pentru fiecare persoană în parte. Simplu spus, viziunea ta asupra raiului poate diferi semnificativ de cea a altei persoane. Single-ul începe cu sunete efemerale și armonizări în fundal – evocând imaginea idealistă a îngerilor care te întâmpină la porțile de perle. Acest lucru semnifică și faptul că ceea ce urmează în interiorul cântecului este conceptualizarea paradisului de către DeMartino. Primul vers deschide perspectiva asupra felului în care artistul trăiește într-o stare continuă de stres și judecată, dar prezența unei persoane anume îi alină mintea tulburată. Este unul dintre motivele pentru care s-a îndrăgostit de această persoană. Dar artistul nostru trăiește în „luptă sau fugă” deoarece se supune ideilor și așteptărilor altora cu privire la modul în care ar trebui să trăiască. Dar DeMartino clarifică în pre-refren că este obosit de a urma „fiecare regulă” și de a juca „jocul tuturor”. Și dezangajarea de la ideile altora începe cu DeMartino recâștigându-și propriile fantezii; își construiește propriul rai cu contribuția ei și doar a ei. În refrenul stilistic și sintetizat, DeMartino reformulează una dintre cele mai memorabile replici din An Affair to Remember pentru a simboliza renunțarea la conformitate, mărturisind publicului că persoana iubită este „ceva foarte aproape de paradis” pentru ea. Versul următor oferă o perspectivă asupra paradisului care i-a fost impus artistului nostru de către alții – oglindind încurcăturile în care se găsesc îndrăgostiții din film. Atât DeMartino cât și îndrăgostiții din film sunt logodiți cu alții; și în timp ce partenerii lor de logodnă le pot oferi „viața” pe care o doresc – aceasta nu se compară cu dorința intensă pe care o au pentru oamenii care le trec constant prin minte. Și ei își datorează să exploreze această dorință, mai ales că este cea mai apropiată posibilitate de a-și îndeplini viziunea paradisului și de a rămâne fideli lor înșiși.

Succesul Gabi DeMartino în mediul social poate fi urmărit începând din 2012, când, alături de sora sa geamănă, Niki DeMartino, au creat canalul lor de YouTube, Niki and Gabi. Rapid câștigând milioane de abonați, surorile și-au îndreptat atenția și spre lansarea de muzică împreună. Câteva ani mai târziu, cele două au început cariere muzicale și canale de YouTube separate. Canalul Gabi DeMartino, Fancy Vlogs by Gab, a făcut din artistă o creator de conținut popular și respectat, în timp ce primul său EP solo, Gabroadway, lansat în 2020, i-a deschis o poziție stabilă în industria muzicală. Aceasta a fost urmată rapid de albumul lor vulnerabil din 2022, Paintings of Me. Dar Gabi, cu abilitățile și energia sa, are și alte proiecte impresionante precum actorie, producție și antreprenoriat. Ascultătorii s-ar putea să o recunoască pe Gabi printr-o apariție în videoclipul „thank u, next” al lui Ariana Grande. Și iubitorii de parfumuri cu siguranță s-au îndrăgostit de parfumul lor semnătură, Beautiful Mess. Dacă ți-a plăcut modernizarea pe care Gabi DeMartino a făcut-o An Affair to Remember la fel de mult ca mine, arată artistei ceva iubire virtuală în formă de stream-uri, aprecieri și urmăriți.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți