Recenzie: Heavy, Heavy, Heavy – Ashley Elle

Recenzie: Heavy

Doi dintre artiștii mei pop preferați în acest moment sunt Gracie Abrams și Maisie Peters. Versurile lor vulnerabile și vocile moi au creat unele dintre melodiile mele preferate; întotdeauna sunt entuziasmat să văd ce fac în continuare. Aici, când am început „Heavy, Heavy, Heavy,” cântecul lui Ashley Elle m-a amintit de Abrams și Peters. Cuvintele sincere, vocea emoțională și muzica ușor de ascultat păreau inspirate de unele dintre melodiile mele preferate acolo. Ashley Elle abordează anxietatea și depresia într-un mod atât de frumos încât am fost captivat de la prima notă a melodiei. Această piesă a apărut într-un moment în care era confruntată cu o presiune imensă și o responsabilitate, și cu fiecare vers, ne duce prin aceste emoții reale și relatabile. Dacă căutați un artist indie pop, Ashley Elle este unul de urmărit.

Ashley Elle începe piesa ei întrebând: „Cunoașteți această senzație / Pe care am simțit-o / Oh, nu știu cum să o descriu.” Ea cântă că este ca și cum te-ai simți în afara corpului tău; este având o „Mintea încărcată / Inimă încărcată / Corp încărcat.” Ea deschide cu reflecția din refren „Nu știam că cineva atât de tânăr / Ar putea purta povara plămânilor expirați.” M-a amintit de cântecul profund vulnerabil „Block Me Out” de Gracie Abrams. Anxietatea este o senzație greu de descris; este atât de multă presiune, și așa cum Elle o descrie în mod continuu, grea. Această piesă este despre lupta prin viață; este despre a trece prin aceste încercări și suferințe cu atât de multe sentimente de anxietate. Doar încercând să crești și să înfrunți provocările. Este o senzație la care toți ne putem raporta, și prin lirismul viu și vocile moi, Ashley Elle ne face pe toți să ne simțim văzuți. Este o piesă frumoasă, sinceră.

Originară dintr-un mic oraș din Wisconsin, Ashley Elle este o cantautoare și studentă bazată în Los Angeles, la Loyola Marymount University. Ea a primit un contract editorial în 2019 de la Given Entertainment. Muzica ei își propune să exploreze vulnerabilitatea și să rezoneze cu publicul ei. În ultimul ei single, „Heavy, Heavy, Heavy,” vedem asta în adâncimea versurilor ei; ea își deschide sufletul, vorbind despre greutatea complexităților vieții. Partea mea preferată a muzicii este să mă simt conectat cu artistul și cu versurile lor. Când o melodie pare că ar putea fi scrisă despre viața mea. Ashley Elle face asta atât de ușor în muzica ei, și abia aștept să ascult următoarele ei lansări.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți