Recenzie: Hello – ISHAN

Recenzie: Hello - ISHAN

Ați dorit vreodată să vorbiți cu cineva, dar v-ați simțit prea conștienți de sine pentru a o face? Piesa „Hello” descrie perfect acest sentiment. În cântec, versurile arată vulnerabilitatea pură care este încântătoare și relatabilă. Pe măsură ce compozitorul detaliază fanteziile despre o persoană care-i place, detaliază și anxietatea care vine odată cu vorbitul cu cineva pe care îl placi. Teama respingerii împiedică solistul să se apropie de persoana care-i place, precum și sentimentul că nu este „momentul potrivit”. Piesa discută despre cum nu există niciodată „momentul potrivit” și că uneori trebuie doar să faci un salt de credință, ceea ce îl conduce la un moment de curaj când în sfârșit vorbește cu fata care-i place. Versurile sensibile ale piesei sunt echilibrate cu o instrumentală relaxantă de chill și folk-pop.

Vocalele superbe, lirismul frumos și o melodie relaxantă creează această piesă. În această melodie, artistul înfățișează cel mai bun stil de compoziție și instrumental de la Ed Sheeran, cu vocile uimitoare ale lui Shawn Mendes. Această poveste fenomenală este susținută de chitare minunate care adaugă o vibrație acustică crudă acestei piese. Această peisaj sonor creează o atmosferă în care te pierzi în muzică, cu tobe relaxante și vocale armonizate. „Hello” este mixul perfect de pop cu elemente de folk, ceea ce face ca această piesă să rămână în minte. În ansamblu, este o piesă fantastică, relatabilă, captivantă și care merită ascultată.

ISHAN este un cântăreț/compozitor în vârstă de 19 ani din Melbourne. Cântărețul este de origine indiană, elvețiană și catalană și s-a născut în Franța înainte de a se muta în Australia când era copil. Datorită identității sale multiculturală, precum și mutării într-o țară nouă, muzicianul își atribuie expunerea la diferite culturi și limbi ca o influență și o inspirație în compozițiile sale. Călătoria muzicală a lui ISHAN a început la vârsta de 7 ani când a început să cânte la chitară, însă devine o pasiune pe care dorește să o urmeze la vârsta de 15 ani, când se afla în recuperare după o intervenție chirurgicală de fusiune spinală. Acest lucru l-a dus să își lanseze prima sa piesă în august 2022, intitulată „Go”. Asigurați-vă să arătați dragoste acestui compozitor, făcând clic pe link-urile de mai jos și dându-i follow!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți