Recenzie: Help Will Be There Soon – Minno

Recenzie: Help Will Be There Soon - Minno

O anthem motivant electronic care servește ca un reminder pentru oricine să nu-și piardă speranța în timpurile dificile, pentru că vei avea mereu oameni lângă tine care să te ridice. Este un mesaj important de scris despre, de aceea „Help Will Be There Soon” de Minno ar trebui să fie următoarea melodie adăugată în playlist-ul tău motivational. Melodia servește drept un instrument pentru a te destinde atunci când te simți blocat și neputincios, dar este suficient de antrenantă pentru a te distra. Aceasta este însoțită de interpretarea vocală fantastică a Sophie DeFrench, care contribuie la finalizarea piesei. Faptul că astfel de versuri inspiraționale sunt subiectul unei piese de muzică electronică atmosferică ne reamintește că aceste sentimente de disperare sunt o experiență umană și universală, și ar trebui să avem în minte acest lucru în orice moment. Piesa lui Minno este exact imnul care trebuia creat.

Producția melodiei pare foarte futuristă și modernă, precum și foarte curată. Un aspect plăcut al melodiei este modul în care reușește să se construiască pe sine însăși, acesta este cel care accentuează natura îmbucurătoare a subiectului melodiei. În cea mai mare parte, versurile melodiei rămân pozitive, dar în refren vedem o transparență mai mare în ceea ce privește cum se simte să fii în aceste momente întunecate. Există un accent clar pe sentimentul de a te simți copleșit de disperare și de a te simți ca și cum te-ai înebuni. Acest lucru face ca melodia să pară mai teatrală, o dramatizare a situației. Este versul „SOS salvați-mi sufletul” care se repetă de-a lungul refrenului și care se evidențiază cu adevărat, deoarece arată că vorbitorul nu se teme să ceară ajutor din situația sa. Acest lucru arată un nivel de maturitate emoțională de a fi capabil să recunoști că ai nevoie de ajutor. Așa cum am menționat mai devreme, Sophie DeFrench cântă pe această piesă și vocea sa este eficientă în accentuarea emoțiilor melodiei. Interpretarea sa vocală ajută la conturarea imaginilor în mintea noastră pe măsură ce ascultăm. În ansamblu, „Help Will Be There Soon” reușește să-și transmită mesajul în timp ce ține ascultătorii distrați.

Minno este un producător de muzică electronică cu sediul în Austin, Texas. În prezent, are peste 40.000 de ascultători lunari pe Spotify și cea mai populară melodie a sa, „Glory”, are peste un milion de stream-uri. El aduce un touch foarte terapeutic și precis muzicii electronice, ceea ce face sunetul său atât de distractiv. Este un stil care este adesea trecut cu vederea în spațiul electronic și acest lucru îl face pe Minno să se evidențieze ca fiind mai unic decât alți artiști. Cu acest stil nou, pe care Minno îl aduce în față, este clar că el va începe să-și facă un nume în curând în acest spațiu muzical. Piese precum „Help Will Be There Soon” arată un nivel de devotament pentru a răspândi mesaje pozitive pe care nu mulți artiști îl au. De aceea, Minno este următorul artist pe care trebuie să îl adaugi pe playlist-ul tău.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți