Recenzie: Here – Shika Lord

Recenzie: Here - Shika Lord

Shika Lord lansează capodopera emoțională de tip breakbeat, „Here”, plină de onestitate vulnerabilă și sonorități eterice. „Here” este ca un jurnal secret pe care îl păstrăm în cele patru pereți ale minții noastre atunci când inima noastră întâlnește în sfârșit un adversar demn. Unele conexiuni sunt prea puternice pentru ca restul lumii să le înțeleagă, așa că visăm să fugim într-un loc îndepărtat unde suntem doar noi doi și un peisaj fără sfârșit pentru a ne îndrăgosti și a ne vindeca cicatricile reciproc. Deși nu este prea fezabil să te urci într-un avion spre o insulă ascunsă, să fugi de realitate este ușor atunci când partenerul tău de călătorie este cel pe care l-ai căutat întotdeauna. Niciodată nu ai simțit iubire și emoție ca acum și știi că această legătură apare o dată la 30 de vieți, așa că te ții strâns și vrei să le păstrezi pe toate pentru tine din teama că influențele exterioare încearcă să le distrugă. Într-o zi ești distrus, te întrebi dacă cineva acolo în afara va înțelege vreodată și, în clipa următoare, cineva intră dansând, valurile se schimbă și vei întreba mereu cum ai trăit o viață anterioară fără ei. Iubirea este o entitate magică, dar odată cu iubirea vine și mare frică. Când întâlnești pe cel care îți dă prima pulsatie în inima ta întunecată dinainte, ei devin oxigenul tău și sursa ta de viață și în curând îți recunoști din nou persoana din oglindă, cerul gri s-a întors în sfârșit la albastru, florile înfloresc în mijlocul iernii și în cele din urmă, te-au readus la viață. Este o iubire care pare outerstim, așa că vrei să o protejezi și să o ascunzi de restul lumii care poate fi atât de întunecată. Indiferent unde te afli în lume, toți ceilalți dispar și sunteți doar voi doi, iar euforia începe cu o singură privire sau o singură atingere și evadați într-un sanctuar retras și chiar dacă este doar în mintea ta, voi nu mai sunteți aici și în cele din urmă sunteți liberi și în siguranță în mod abundent.

Designer de sunet, Shika Lord creează o capodoperă auditivă cu „Here”. Cântăreața de bedroom-pop folosește voci reminiscente și un cor visător pentru a crea o experiență vizuală în timp ce asculți melodia. Melodia începe încet și fragil, dar odată cu construirea ritmului, ești transportat într-o călătorie cu un cuplu îndrăgostit care se ține strâns și evadează din realitate. Shika Lord a fost inspirată de geniile sufletești, Rag ’n’ Bone Man și Yebba Smith, pentru tonul jazz și compoziția complexă. „Here” este o piesă autentică, direct din suflet. Shika Lord emană emoție pură, iar alegerea sa unică de orchestrare te poartă într-o călătorie transcendentă de la început până la sfârșit.

Shika Lord, cunoscută și sub numele de Angelica Shortanov, este o artistă incredibil de talentată de bedroom/lo-fi pop. Ea îmbină sunetul său indie, alt-pop cu rădăcinile sale în muzica clasică și de jazz pentru a crea un sunet unic. Emoțiile ei se infiltrează în fiecare cuvânt rostit și spune o poveste prin arta sa. Shika Lord este producătoare de bedroom-pop, cântăreață/compozitoare și designer de sunet. Talentele sale se combină pentru a crea o experiență spirituală de fiecare dată când apeși pe play. Un maestru al cuvintelor și un pionier al varietății în orchestrare, Shika Lord este unul de urmărit. Urmează-o pe social media mai jos și pregătește-te pentru călătoria cerească pe care muzica ei inevitabil te va purta împreună cu ea!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți