Recenzie: Here We Go Again – Victoria Staff

Recenzie: Here We Go Again - Victoria Staff

„Here We Go Again” este una dintre cele cinci piese lansate ca parte a primului EP al Victoriei Staff, intitulat Records & Honesty. Titlul acestui EP este adecvat, deoarece Staff își toarnă sincer inimă și viață către ascultătorii săi, în special în această piesă recentă. „Here We Go Again” detaliază ciclul haotic și palpitant al unei relații cu cineva. Este vorba despre a ști că nici unul dintre voi nu v-ați schimbat sau crescut din greșeli, dar totuși revenind împreună și făcându-le din nou. Cu ani de experiență în compoziția de piese în activitatea sa, este clar că Victoria Staff va trebui să fie urmărită pe măsură ce se dezvoltă în industrie.

În „Here We Go Again”, vocile strălucitoare ale Victoriei Staff apar pentru primul vers, în timp ce cântă despre cum a fost lăsată cu inima frântă, încercând să meargă mai departe și apoi fiind adusă înapoi la subiectul piesei când el sună. Este vorba despre o relație de tip carusel, de-a lungul și de-a latul, care continuă să fie toxica și dezordonată. Aici, versurile sunt cântate într-un ritm alert, ca și cum Staff își vărsa toate gândurile și emoțiile în piesă. Trecând la refren, ea descrie acest ciclu și cum o face să se simtă acest partener romantic, cu versuri precum „Este totul la fel și amândoi mințim și spunem că ne-am schimbat numai puțin” și „Dacă tremur, este pentru că dragostea ta mă face să tremur puțin.” Amândoi parteneri știu că nu s-au schimbat. Ei știu că fac aceleași lucruri. Dar continuă să se apropie unul de celălalt și apoi se despart, oricum. Este o piesă sinceră și autentică, plină de voci delicate, melodii pop și instrumentație ușoară.

Victoria Staff, o artistă talentată, compozitoare și cântăreață, a intrat în cariera sa muzicală după ce a studiat Neuroștiința Comportamentală la UBC. Scopul ei a fost să inspire și să ajute oamenii cu anxietățile și traumele lor, dar a descoperit că cantatul și scrierea de piese era pasiunea ei. Pentru Staff, scrierea de piese este o modalitate de a procesa emoțiile și de a-și îmbunătăți sănătatea mentală. Este, de asemenea, o modalitate de a se conecta cu un public de ascultători care ar putea avea experiențe similare sau emoții similare, o modalitate de a-i ajuta să se simtă văzuți și confortați. Victoria Staff poate să fi debutat în industrie cu prima sa lansare „Records & Honesty” pe 18 ianuarie 2023, dar sunt deja entuziasmat să văd ce muzică va lansa în viitor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți