Recenzie: High Hopes – Ali Diane

Recenzie: High Hopes - Ali Diane

Autor: Rachel Sweeney

Stilul modern al lui Ali Diane ne oferă o perspectivă sinceră asupra relațiilor moderne în noua ei lansare, „High Hopes”. Ali intenționează să ne povestească o poveste de dragoste, să cânte o melodie de dragoste. Cu toate acestea, de fiecare dată când începe, se întoarce mereu la dezamăgirea ei. Dorința de dragoste și conexiune este una foarte umană, dar care se pierde zi de zi. Sau cel puțin, este ascunsă și subminată. Ali respinge aceasta. Ea își exprimă dragostea și dorința de mai mult, dar totuși devine o altă victimă a unei schimbări sociale către apatie. Chiar ea este conștientă de acest risc, „Cred că tu vei fi greșeala mea” repetă de mai multe ori pe parcursul cântecului. Și, din păcate, are dreptate. Ea este înșelată mereu. Acesta este un cântec pentru romanticii fără speranță care încep să simtă povara acestui titlu. În „High Hopes”, Ali reușește să spună ceea ce majoritatea oamenilor din lumea întâlnirilor moderne vor să spună, cu o încredere neclintită.

Cântecul începe cu un beat magnetic care captează atenția ascultătorului înainte ca Ali să înceapă imediat să cânte. „Trecem prin anotimpuri”, spune ea. Aceasta stabilește contextul pentru povestea sa de dragoste dorită. Ea continuă să descrie frumusețea acestuia, dedicând această parte a cântecului pentru a explica acele speranțe pe care ea dorește atât de mult să le mențină. Beatul este lent, dar puternic și sigur pe sine, bazat în principal pe percuție și înregistrat aproape la același volum ca vocea Ali. Acesta până când o nouă melodie îl șterge și îi înmoaie tonul cântecului. Un pian delicat însoțit de ridicarea impresionantă a vocii Ali îi spune ascultătorului aspectele dezamăgitoare ale relației. Minciuna și regretele sunt șoptite înainte ca beat-ul să apară în refrenul puternic și frumos hipnotic. Ascultătorul are impresia că aceasta este apogeul vocal al lui Ali, iar refrenul în sine este foarte impresionant, dar versul care urmează a doua interpretare a lui este cu adevărat impresionant. După această prestație incredibilă a gamei ei, refrenul începe din nou și cântecul se încheie cu aceeași întrerupere curajoasă cu care a început.

Ali Diane a început să cânte și să facă spectacole de la o vârstă foarte fragedă. La școală, atât la facultate, cât și în alte activități, a participat la activități care i-au oferit șansa de a-și exprima talentul. Muzica a fost întotdeauna centrul de atenție pentru Ali, în 2016, a absolvit cu o diplomă în acest domeniu la Skagit Valley College în statul său natal, Washington. Nu după mult timp, în 2018, corurile și spectacolele muzicale la care era atât de dedicată s-au transformat rapid în propriile ei scene independente atunci când a început să se prezinte într-o trupă. A călătorit împreună cu prietena ei de la colegiu între locațiile locale, cântând pentru familie, prieteni și în cele din urmă pentru producătorul ei, Jake Crocker. Popularitatea ei a crescut continuu de atunci. Melodia ei originală „Magic” a fost inclusă într-un show Disney+, a câștigat sute de mii de stream-uri pe Spotify și a strâns mii de urmăritori pe Instagram. Am speranțe extrem de mari pentru Ali Diane, așa că ascultați acum „High Hopes”!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți