Recenzie: High Hopes (Blue For You) – Sabrina G

Recenzie: High Hopes (Blue For You) - Sabrina G

„High Hopes (Blue For You)” este noul single proaspăt al cântăreței și compozitoarei Sabrina G. Această piesă dream pop este primul single de pe EP-ul artistei intitulat „Hierarchy”, care urmează să fie lansat până la sfârșitul acestui an. Aceasta este o lansare foarte entuziasmantă, nu doar pentru că este precursoarea a ceea ce se așteaptă să fie un EP extraordinar din partea lui Sabrina G., ci și pentru că artista a muncit foarte mult pentru a crea cea mai bună muzică a sa până în prezent. Acest single nu doar demonstrează acest lucru ascultătorilor, ci îi face să fie dornici să audă mai mult.

„High Hopes (Blue For You)” începe cu un ritm electric pop, care este acompaniat în curând de vocea lină și senzuală a Sabrinei G. Piesa, în timp ce rămâne în principal în zona muzicii pop, are diverse elemente care o fac mai dinamică. Înainte de refren, piesa devine mai intensă și mai rock cu ajutorul unei construcții oferită de chitara electrică. Nu numai că adaugă mai multă adâncime sunetului pop, dar crește și intensitatea emoțională a povestirii și conținutului pe care Sabrina G. îl cântă. După ce ascultă piesa o singură dată, ascultătorii vor dori să o repete la sfârșit.

Sabrina G. este o artistă independentă din Marea Britanie. Cântăreața și compozitoarea și-a pus talentul la vedere pentru toți să îl vadă, în proiectele lansate până acum. Aceste proiecte includ single-urile „Sugar Rush” și „Friends”. Remarcabil, Sabrina G. a fost inclusă în lista lungă a talentelor emergente de la Glastonbury în 2022. Ea a captat și atenția postului de radio BBC 6 cu single-ul său „Sugar Rush”. Cu atenția canalizată de către mass-media și cu talentul său incontestabil evidențiat în lansările sale, Sabrina G. este cu siguranță cineva pe care ascultătorii ar trebui să o descopere.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți