Recenzie: High Maintenance – ellakate

Recenzie: High Maintenance - ellakate

Se spune că dragostea ar trebui să fie ușoară, dar unde este distracția în asta. Oamenilor le place urmărirea; oamenilor le plac jocurile; oamenii sunt atrași de dramă. Viața este ca un film în care strigi la ecran că protagonistul se îndrăgostește de persoana greșită. Cea acasă, cu ochi puri și inimă bună, este lăsată pentru diavolul într-o fustă mini, dar de aceea ne uitam la film repetat. Există Meredith Blakes și există Elizabeth James pe și în afara ecranului. De obicei, își dau seama în drum spre aeroport, înainte de o mare schimbare sau printr-un sărut târziu în noapte în care, în cele din urmă, găsesc acasa, dar uneori, în viața reală, este puțin prea târziu și fată bună scapă. O relație toxică este uneori destinată. Nu poți ține doi oameni departe unul de altul, indiferent câte semne de avertizare, semne de drum închis și avertismente de la prieteniși familie bună. Unele persoane își cunosc puterea și o folosesc în scopuri bune, în timp ce alții își cunosc puterea și o folosesc pentru a prinde un opozant indign. Dragostea ar trebui să fie simplă, dar nu este atunci când te confrunți cu cineva foarte complicat. Nu mereu este despre un cuplu fericit cu un gard alb. Poate fi despre un monstru și prada lui, un antagonist și captiva sa, un demon și închinătorul lui, toți prinși într-o cameră infernală acoperită cu zahăr. Oamenii din afară nu-și pot da seama. Rămâi lângă el pentru că îți este teamă să nu pierzi prea mult atunci când el dispare. Tortura trebuie să valoreze ceva, așa că rămâi unde ești în timp ce cazi în genunchi și te rogi pentru un viitor mai bun. Oamenii tânjesc după dragoste, dar dragostea pe care o caută nu o pot găsi până când nu își cunosc propriul lor valoare. Ne lăsăm captivați de idealuri grandioase ale romantismului nebun și pasiunii, dar acea pasiune se poate transforma în toxicitate într-o clipă. Rămânem pentru că suntem captivați de cele mai înalte puncte de extaz, alungându-ne capul în nisip și ne prefacând că ignorăm adâncurile cele mai de jos. Construirea valorii de sine pe baza modului în care cineva altcineva te tratează poate duce rapid la autodespreț atunci când îți lași inima în mâinile unui magician manipulator, care poate să îți facă durerea să dispară rapid, dar nu rămâi fără cicatrici.

„High Maintenance” a lui Ellakate este un single puternic de Alt-pop despre încercările și dificultățile care însoțesc o relație instabilă. Melodia începe cu o energie înaltă și ești prins de la început, la fel ca într-o relație toxică când te uiți în ochii celuilalt și știi că te așteaptă o călătorie nebună de suferințe și înălțimi. Melodiile ei sunt captivante, iar versurile sale sunt puternice. Dacă ai fost vreodată într-o relație nesănătoasă, ești instantaneu transpus înapoi în timp, privind o versiune trecută a ta pe care nu o mai recunoști, roagându-ți în tăcere să vezi lumina mai devreme. „High Maintenance” este o poveste înfricoșătoare inspirată de fratele lui Ellakate. El a fost într-o relație toxică și a fost lăsat să strângă bucățile de desecrație create de altcineva. Sănătatea sa mentală a fost lăsată în urma turbulențelor la care nu a semnat, iar Ella a vrut să-și exprime furia față de fostul său iubit și tristețea față de confuzia fratelui ei în ceea ce merită prin muzica ei dinamică, îndrăzneață și fermecătoare. Acest cântec este o poveste de avertisment pentru cei care nu văd magia dinăuntrul lor și este o oglindă pe care nu o poți evita pentru a-ți vedea în sfârșit valoarea.

Ellakate este o cântăreață și compozitoare de muzică pop alternativă din Atlanta, Georgia. Ea este o forță și o putere de neoprit. Abordează problemele reale și provocările cu care ne confruntăm în viață și le transformă într-o muzică antrenantă care va rămâne în mintea noastră și, sperăm, va genera schimbări în viețile ascultătorilor săi. Pasiunea lui Ella pentru muzică a început aproape imediat după părinții săi, care au un talent pentru darul muzical. Ea a scris melodii întreaga ei viață și muzica ei este ca o hartă rutieră a locurilor prin care ea a trecut și a locurilor în care merge. Melodiile ei coincid întotdeauna cu locul în care se află în viața ei și cu ceea ce a învățat, și o împărtășește lumii pentru cei care pot că se identifica și pentru cei care au nevoie să învețe. Vocile ei incredibile, înfricoșătoare, au fost comparate cu cei „tânără Amy Winehouse”, iar sinceritatea și talentul ei uluitor fac să fie clar de ce. Versurile ei poartă multă greutate, iar vocea ei are un farmec cu o notă de inocență. Pare că a trait un milion de vieți în timp ce încearcă să învețe și să crească, ceea ce ne face să vrem să ascultăm și să învățăm cu ea. Succesul său bine meritat este doar la început, și sperăm că nu suntem prea complicati când cerem să o ascultăm în continuu.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți