Recenzie: Hold Me Tight – Robin T

Recenzie: Hold Me Tight - Robin T

Relațiile nu sunt ușoare și cu siguranță nu sunt unilaterale. Inevitabil, vor apărea neînțelegeri și certuri, dar totuși rămâi și lucrezi împreună pentru a le rezolva. „Hold Me Tight” de Robin T este despre momentele dificile pe care el și interesul său amoros le au adesea împreună. Deși este normal, aceste lucruri sunt cu siguranță greu de rezolvat și te pot lăsa emoțional. Robin face cunoscut faptul că, indiferent de tot, și pe tot parcursul tuturor certurilor, iubita lui este în continuare lumina vieții lui și că vor trece de asta de fiecare dată, indiferent de ce. Dacă vrei să rămâi împreună, vei face tot posibilul de fiecare dată. Deci, chiar dacă persoana ta începe o ceartă și te enervează, ești dispus să lucrezi prin asta? Ai sta lipit de ea așa cum face Robin, sau ai renunța?

Melodia începe foarte vioaie și plină de pop. Poți auzi diferite instrumente, cum ar fi tobele, trompeta, chitara și pianul. Uneori, cuplurile se pot despărți după o ceartă aprinsă sau o luptă, dar Robin face foarte clar că acest lucru nu se va întâmpla deloc. De-a lungul melodiei, el menționează cum ea este steaua vieții lui și umărul pe care plânge. Acesta este modul lui de a spune că singura lui opțiune aici este să „rămână în lumină” cu ea, ceea ce înseamnă că vor comunica și vor rămâne un cuplu pentru a menține acea relație fericită și sănătoasă. El depinde de ea, o vrea doar pe ea și are nevoie ca ea să îl țină strâns și să rămână împreună în ciuda obstacolelor, așa cum ar trebui să fie! Dacă amândoi o doriți, veți reuși să treceți peste și să faceți să funcționeze. După refren, melodia și ritmul încetinesc și singurul instrument pe care îl auzim este chitara. Aici, Robin cântă despre dorința sa de a nu mai continua certurile și îi spune practic că vor face ca acest lucru să funcționeze. El arată asta întrebând-o, „Putem rămâne în lumină?” și spunând, „Uită-te sus și putem ruga azi noapte. Poate vom putea remedia. Nu vreau niciodată să te fac să plângi. Nu vreau niciodată să te văd plângând.” Apoi, ritmul începe să accelereze din nou, iar toate instrumentele revin. Aici trece la a cânta despre a fi din nou pe aceeași lungime de undă cu prietena sa.

Robin T este un cântăreț și compozitor de 22 de ani născut în Africa de Sud, dar crescut în Irlanda, unde locuiește în prezent. Cu toate acestea, el nu a locuit în Irlanda tot acest timp. A petrecut ultimii 4 ani în Nashville, Tennessee, concertând în locurile de acolo, unul dintre ele fiind Bluebird Cafe. Călătoria sa muzicală a început la vârsta de 12 ani, când a cântat la spectacolul de talent al școlii sale. Robin își începe cariera cu lansarea piesei „Hold Me Tight”, pe care o puteți găsi și asculta acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți