Recenzie: HOLD PLEASE – Ella Collier

Recenzie: HOLD PLEASE - Ella Collier

Ella Collier inspiră încredere în sine și dezvoltare personală în cel mai recent single al său, „HOLD PLEASE”. Piesa oferă o perspectivă profundă asupra luptei pentru ceea ce îți dorești și a faptului că nu îi permiți nimănui să-ți stea în cale. Collier a compus această melodie într-un moment vital de realizare că oamenii din trecutul său erau vulturi emoționali care au profitat de amabilitatea și natura bună ale artistei în propriul lor avantaj egoist. Versurile sincere explorează renunțarea la cei care o împovărau și concentrarea pe ceea ce este cel mai bine pentru ea. În strofe, aceasta este ilustrată cu versuri precum: „Mai degrabă mi-aș păstra capota ridicată, merg singură prin lume // Și să reușesc pe cont propriu // Decât să pretinzi că tu ești motivul pentru care am ajuns unde merg” și „De ce să ascult pe cineva fără o viziune // Care nu are coloană vertebrală și nu este deloc acolo pentru mine // Da, ei doar se roagă și așteaptă căderea”. Acești oameni toxici care o înconjurau în trecut nu au sprijinit-o cu adevărat și nu credeau că va reuși în industrie. Sperau la eșecul ei, dar au rămas prin preajmă doar în cazul în care ea ar fi avut succes, pentru a putea revendica realizările ei. Cu toate acestea, prin renunțarea la ei, Collier-uls evidențiază puterea sa și capacitatea de a reuși pe cont propriu. Refrenul o are pe Collier cântând direct celor care i-au împiedicat ascensiunea, spunându-le că nu mai are nevoie de ei și nici timp pentru ei. Ea le spune: „Stai, te-ai pus în calea mea // Cred că în sfârșit am înțeles // Poți să iei loc// Așteaptă, sunt ocupată.” Cu aceste versuri, ea-și recâștigă puterea și nu mai permite altora să îi dicteze viața. „HOLD PLEASE” este o melodie puternică care evidențiază forța personală a lui Collier și încurajează ascultătorii să preia controlul asupra propriilor vieți.

„HOLD PLEASE” constă într-o producție dinamică care subliniază versurile încurajatoare și vocea captivantă a lui Collier. Melodia debutează imediat cu strofa, formată doar din vocea principală și un pian etereal. Producația rămâne astfel până în a doua jumătate a strofei, când sunt adăugate voci suplimentare și note de sintetizator pentru a întări piesa. Când refrenul lovește, producția ia o întorsătură bruscă către un peisaj sonor puternic cu sintetizatoare. Un bass stins și ritmuri puternice înlocuiesc pianul pentru a crea o atmosferă plină de înfumurare. În mijlocul refrenului, un drop beat puternic aduce o pauză în versuri pentru a se concentra pe bassul extrem de distorsionat, înainte ca vocile captivante ale lui Collier să cânte peste această nouă producție. Când începe a doua strofă, instrumentația sintetizatorului continuă cu distorsiile reduse la minimum. Melodia se construiește încet cu efecte suplimentare de sintetizator înainte de a izbucni din nou în refrenul final plin de energie. Collier cântă cu pasiune versurile încurajatoare, demonstrând o gamă vocală impecabilă și emoțiile puternice din spatele fiecărui cuvânt. Distorsionarea devine mai intensă, amplificând atmosfera plină de foc. „HOLD PLEASE” este o melodie dark-pop impecabilă care se folosește de o producție puternică pentru a evidenția talentul inconfundabil al lui Collier în ceea ce privește vocea și compoziția.

Ella Collier este o cântăreață și compozitoare din Atlanta, stabilită acum în Los Angeles. Muzica sa combină sunetele din pop, EDM, R&B și Hyperpop. Ea își dorește să creeze o muzică pe care ascultătorii să o poată relaționa cu „experiența umană a iubirii și pierderii”. Prin versurile sale vulnerabile, muzica ei face ca ascultătorii să se simtă mai puțin singuri. În 2019, ea și-a făcut debutul oficial cu single-ul său, „Talk”. În următorii doi ani, a lansat alte patru single-uri, toate fiind incluse pe primul său EP, MOOD SWINGS. „HOLD PLEASE” este al doilea single de pe următorul său EP de studio. Încă două single-uri urmează să fie lansate, așa că verificați rețelele sale sociale pentru a fi la curent cu noutățile!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți