Recenzie: Home – Bertie Newman

Recenzie: Home - Bertie Newman

Bertie Newman a lansat o melodie înfricoșătoare și ușor de identificat, „Home”. Vorbind despre o relație trecută, această melodie are scopul de a privi într-o fereastră spre trecut. El vorbește despre a te întoarce „acasă” la felul în care erau lucrurile înainte. Piesa elegantă livrează versurile sale pentru a te face să simți cum este să te îndepărtezi aproape de o persoană în timp ce încă sunteți împreună. Bertie explică faptul că melodia sa „Home” este într-adevăr o retrospectivă asupra sentimentelor mele de anxietate legate de relația mea actuală când a început să se contureze. M-am simțit ca și cum s-ar fi pus un oglindă în fața mea și tot ceea ce era bun și rău în legătură cu mine începea să se dezvăluie”.

Această melodie poate fi descrisă ca o baladă ușoară, adunând diverse detalii din trecut pentru a crea o poveste adevărată. Cu instrumentale blânde, vocea lui Bertie este punctul de focalizare, ghidându-ne prin povestea sa. Straturile adăugate de voce încep să se adune una peste alta. Această poveste răsună pe măsură ce ajunge la refren, făcându-ne să simțim că îl urmăm printr-un ocean de emoții. Amestecând toate notele pentru a crea această melodie perfect calculată care pictează o imagine a iubirii și a durerei, Bertie ne-a oferit ceva cu adevărat autentic și sincer. Finalul acestei melodii vorbește cu adevărat, încheindu-se cu un sunet debordant, dar necontrolat, și cu voci înfricoșătoare care te permit să te gândești cu adevărat la ceea ce ai auzit.

Acest artist de 22 de ani și-a găsit inspirația în cântat și compus de melodii. Lansând și mai multă muzică nouă de când l-am auzit ultima oară, acest nativ al Londrei a câștigat un urmăritor considerabil. Adevăratele sale talente se îmbină prin transmiterea puternică de povești însoțite de un sunet exquis, ceea ce l-a transformat într-un artist de neoprit. Aprofundând subiecte precum sănătatea mentală și relațiile, Bertie și-a găsit vocea. El este autentic în creația sa, învățând mai multe despre el însuși cu fiecare piesă pe care o creează. Ascultă „Home” acum, alături de întregul său EP, „Thoughts so Loud”, și nu uita să îl urmărești în continuare!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți