Recenzie: Home – Sam Heselwood

Recenzie: Home - Sam Heselwood

Vindecarea din trecut este o călătorie incredibilă, dar dificilă. Este nevoie de timp și efort pentru a te prioritiza și a crește din ceea ce odinioară îți provoca disperare emoțională. Pentru mulți oameni, această fază a vieții poate fi solitară și liniștită. Și pentru alții, o persoană specială poate apărea și te poate ajuta, dându-ți senzația că a venit în momentul perfect. Pentru Sam, se confrunta cu unele dificultăți și încerca să se elibereze din trecut. Acum, el descoperă cum să se bucure și să trăiască în prezent, în timp ce lucrează și la a deveni cea mai bună versiune a sa. Cu toate acestea, o persoană specială a apărut în mod neașteptat în timpul călătoriei sale pentru a se alătura și a-l sprijini. Împreună cu această camaraderie, ea a adus un sentiment de apartenență și siguranță. Simțindu-se în siguranță, iubit și susținut de cineva care îl susținea în fiecare pas al drumului, Sam a început să-și dea seama că a găsit un cămin. „Căminul” servește ca o dedicație și un mulțumesc acestei persoane – celei care a oferit confort și iubire într-o lume a imperfecțiunilor și tribulațiilor sale. Ea este manifestarea căminului pentru el.

Majoritatea piesei „Căminul” constă în Sam cântând în fața partenerului său. În timpul acestui cântec, îl auzim pe el proiectând vocea, însoțită de o răgușeală. Această expresie arată pasiunea lui Sam pentru persoana pe care o adresează și cât de recunoscător este pentru eforturile ei în timpul provocărilor cu care s-a confruntat în timp ce își îmbunătățea sănătatea mintală și bunăstarea emoțională. El începe cântecul atrăgând atenția asupra importanței momentului prezent. A învățat să îl îmbrățișeze, în timp ce se eliberează de trecut. Este important să adoptăm această mentalitate, deoarece atașarea de experiențele noastre negative din trecut ne poate împiedica să apreciem lucrurile pozitive care ne stau în față, sau să observăm oportunitățile care ne stau înainte. Aceasta ne va încetini progresul. El face acest moment de învățare cunoscut începând cântecul cu: „Viața este bună acum, dar asta nu înseamnă că întotdeauna a fost așa. Am trebuit să încerc atât de mult să fiu omul pe care știam că sunt.” De mai multe ori în timpul cântecului, Sam împărtășește că partenerul său intrând în viața lui i-a învățat cum se simte să te afli acasă – să te simți căldură, să te simți că aparții și că tot ceea ce se întâmplă acum este menit să fie: „Tu mă aduci acasă și acasă este un loc unde inima nu este niciodată rece.” și „Pentru că nu vreau să mai simt vreodată așa cum am simțit în lipsa ta. Niciodată să nu mai dorm în patul acesta singur. Tu m-ai adus acasă. Mi-ai arătat un loc unde inima nu este niciodată rece.” Recunoașterea și aprecierea constantă pentru cealaltă jumătate a sa, pe parcursul întregii piese, este absolut adorabilă. O persoană care păstrează pe cineva pe care îl iubești în starea de spirit ridicată și alături de tine în timp ce îți îmbunătățești sănătatea mintală și bunăstarea emoțională este o binecuvântare. Sunt sigur că ascultătorii vor aprecia vulnerabilitatea, sinceritatea și conexiunea specială pe care o arată Sam lumii.

Sam Heselwood este un cântăreț și compozitor pop care a crescut în Darfield, Noua Zeelandă. Stigma că „bărbații nu plâng” este lăsată practic la o parte în discografia lui Sam, deoarece explorează teme precum iubirea, sănătatea mentală și familia. Acest lucru este făcut în mod intenționat pentru a-și împărtăși sentimentele și pentru a-i ajuta și pe alții să învețe că este în regulă să te exprimi sau să te identifici cu cuvintele sale. Partajarea emoțiilor tale, în special ca un cântăreț care împărtășește povești și muzică cu lumea, poate ajunge la tipul de public care se luptă cu asta. Fun fact! Sam a fost cândva jucător de rugby și muzica nu era intenția lui până când a fost încurajat de profesorul său școlar să încerce și, în cele din urmă, s-a trezit captivat de ea. El a scris prima sa melodie la vârsta de 19 ani și, la 21 de ani, a intrat în concursul Golden Guitar Awards din Noua Zeelandă și a ajuns finalist pentru melodia sa, „High Off Love”. Ascultă ultimul single al lui Sam Heselwood, „Home”, disponibil acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți