Recenzie: Home To Another One – Madison Beer

Recenzie: Home To Another One - Madison Beer

Madison Beer a lansat încă o piesă impecabilă care le oferă fanilor o idee despre ce să aștepte de la viitorul său album. „Home To Another One” este o melodie pop energică care utilizează versuri inteligente pentru a descrie nostalgia sombră resimțită după o despărțire. Pe parcursul piesei, ea își amintește de o relație eșuată și se întreabă dacă persoana respectivă se gândește la ea la fel cum ea se gândește la el. Versurile sfâșietoare dezvăluie faptul că nu numai că îl vede pe fostul ei partener în tot și se luptă să-l lase să plece, dar că el a trecut mai departe cu o nouă fată. Acum, Beer rămâne blocată în amintirea relației pierdute, singură și se întreabă dacă vreodată îi simte lipsa. În refren, ea cântă: „Sună-mă, ‘baby’// Știu că te întorci acasă la altcineva// Spune că mă urăști// E în regulă, băiatule, tu nu ești singurul// Un alt an, suntem încă aici// Sună-mă, ‘baby’// Știu că te întorci acasă la altcineva.” Ea petrece aceste câteva versuri visând cum ar fi să fie încă cu el, dar realitatea se impune când își amintește că el se întoarce „acasă la altcineva”. Cu toate acestea, al doilea vers conține versuri îndrăznețe care transmit o încredere mai mare că fostul său iubit se gândește, de fapt, încă la ea. Beer cântă versuri obraznice: „Vorbești despre mine?// Ca și cum tot încă i-aș aparține?// Vorbim? Vorbim?// Acum o ții ușor// Nu ai vrea să ai văzut viitorul cu noi?// Pentru că eu da, eu da.” Aceste câteva versuri în contrast puternic cu restul versurilor găsite în piesă, ilustrând montagnele rusești prin care trece inima frântă a lui Beer. Ea înfățișează ingenios fiecare etapă a durerii prin piesă, evidențiind talentul ei de a scrie versuri inteligente. „Home To Another One” povestește o narațiune detaliată despre dorința după o despărțire prin versurile sale pline de înțelepciune.

„Home To Another One” constă în versuri melancolice care sunt mascate de producția ritmată și captivantă. Piesa începe cu sunete elegante ale unui harpă care abordează un ritm rapid și creează o atmosferă etereală. Un efect de reverberație crește pe măsură ce piesa se apropie de primul vers, semnalizat de un sunet puternic. Harpa continuă în prima jumătate a versului, completată doar de vocea angelică a lui Beer, înainte ca o bătaie și un bas subtil să fie introduse în a doua jumătate. Pe parcursul versului, se aud voci ușoare și aeriene în fundal, devenind mai prominente în pre-refren. Apoi, în refren, basul crește în timp ce o tobă susține ritmul pentru prima jumătate, în timp ce harpa se estompează în fundal. În a doua jumătate, producția completă se aprinde în timp ce toba se întărește, iar o chitară interpretează o melodie cu efecte distorsionate puternice. Apoi, un bas reproduce o notă individuală în reluare pe măsură ce piesa trece în al doilea vers. Harpa revine în prim-plan în timp ce ritmul antrenant ghidează ascultătorul prin vers. O chitară electrică este adăugată în a doua jumătate, oferind o dinamică suplimentară producției unice. Odată cu intrarea în al doilea refren, piesa menține producția completă de mare energie găsită în primul refren. Trecerea la final conține doar chitara și bătaia tobei înainte ca vocile să revină. În mod gradual, instrumentația se atenuează și piesa se încheie doar cu vocea delicată a lui Beer cântând ultima strofă: „Știu că te întorci acasă la altcineva. ” Aceasta încheie frumos piesa, punând accent pe vocile ei cerești și încheind-o cu un refren de neuitat.

Madison Beer este o cântăreață, compozitoare, producătoare și autoare din New York. În 2018, a lansat independent EP-ul său de debut, As She Pleases. Piesa a inclus hitul său, „Home With You”, care a ajuns pe locul 22 în topul Billboard Mainstream Top 40 și i-a adus titlul de singură artistă independentă feminină pe acest clasament. După succesul independent masiv care a dovedit talentul ei incontestabil, ea s-a înscris în casa de discuri Epic Records în 2019. Apoi, în 2021, a lansat albumul ei de debut, Life Support. Beer a beneficiat de un sprijin imens din partea unor persoane influente din industria muzicală, cum ar fi Billboard, V Magazine, Nylon și NME. „Home To Another One” este cea de-a patra lansare de pe viitorul album al lui Beer, Silence Between Songs. Albumul urmează să fie lansat pe 15 septembrie 2023 și constă în 14 piese. Beer are peste 13 milioane de ascultători lunari pe Spotify, cu peste 3,5 miliarde de stream-uri pe toate platformele. Ea continuă să-și crească baza de fani dedicată pe măsură ce lansează muzică mai relatabilă și pasională pentru ascultători să se îndrăgostească.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți