Recenzie: Honey – Maya Malkin

Recenzie: Honey - Maya Malkin

Recenzie: „Honey” – Maya Malkin

Maya Malkin își dorește să scrie versuri care să fie mereu foarte directe și să provină direct din inimă. Ceea ce auzi este exact ceea ce primești. În noul său single, „Honey”, ea vorbește despre ceea ce ea numește liniștea înaintea furtunii într-o relație. Albumul ei, Congratulations, programat să fie lansat peste trei săptămâni, se ocupă de teme și modele ale unei relații abuzive, din care ea însăși a ieșit de partea cealaltă. „Honey” este în ansamblu o piesă ușoară în comparație cu restul acestui album, sugerează aspectele mult mai întunecate ale relației precedente, fără a intra complet în detalii. Este o previzualizare a ceea ce urmează și o piesă extrem de bine scrisă.

Piesa se deschide cu un ritm ușor, cu închiderea unei uși și un bărbat care spune „honey, I’m home” (dragă, am venit acasă). Vocea lui se stinge apoi în primul vers, care explică complicatiile acestei relații, păstrând totuși sunetele vesele și pop-music în fundal. Acesta se cască în refren, care prezintă versuri care continuă să descrie situația dintre Maya și fostul ei iubit. Ritmul continuă să crească și devine mai energic pe parcursul melodiei. Prin puntea melodică, ascultătorii obțin o perspectivă mai profundă asupra situației, în timp ce Maya oferă o combinație de stratificare a vocii, un aranjament vibrant de instrumente și perspectiva ei brutal de sinceră asupra situației ei. Este ușor pentru ascultător să urmărească relația descrisă în această piesă și să se bucure în același timp!

Bazată în Toronto, Maya Malkin a început prin a cânta în concerte cu trupa ei, Motel Raphael. Inițial, alături de această trupă, Maya a susținut multe spectacole, de la deschiderea concertului Teagan and Sara, până la Parliament Hill pentru sărbătorirea oficială a celui de-al 150-lea aniversare a Canadei. Odată cu apariția COVID-19 în 2020, Maya a decis să lucreze la primul său single și a lansat piesa „Hostage” (Ostatic). Piesele ei pot fi auzite pe CBC, Virgin Radio, KiSS și multe altele. Maya s-a angajat, de asemenea, în compunerea de cântece în reclame și jingle-uri, iar talentul ei poate fi auzit în Line of Best Fit, EarMilk, Clout, Canada’s Walk of Fame, etc. Suntem încântați să vedem unde își va duce cariera ei înfloritoare!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți