Recenzie: Hot N Bothered – Melissa Divanna

Recenzie: Hot N Bothered - Melissa Divanna

„Hot N Bothered” de Melissa Divanna este o amintire distractivă a muzicii pop din anii 2000. Această piesă este extrem de captivantă; la a doua ascultare, deja cântam inconștient refrenul. Am adorat complet mixajul acestei piese; îmi aduce aminte plăcut de vremurile trecute. Această piesă trebuie adăugată pe lista ta de „Hot Girl”. Hai, știu că ai una. Toți avem! Încrederea absolută pe care o emană această piesă este impresionantă și captivantă, iar mesajul este minunat.

Gândurile mele inițiale ascultând această piesă au fost că mă aduce cu gândul la Britney Spears, o artistă pe care o îndrăgesc și care apare în Spotify Wrapped-ul meu în fiecare an. Scopul acestei piese este minunat, iar creația este foarte creativă. Această piesă este pentru oameni care sunt atrăgători și știu asta și o acceptă. Ei nu au nevoie să li se spună cât de atrăgători sunt, mai ales de bărbați aleatori care îi obiectivizează. Indiferent ce poartă cineva, asta nu trebuie să deschidă o discuție despre corpul lor. Această piesă preia acest mesaj și îl exprimă într-o piesă.

Melissa Divanna este o tânără artistă pop în plină ascensiune, în vârstă de treizeci de ani. Ea a lansat trei single-uri pe Spotify și toate s-au descurcat bine. Melissa afirmă că principala ei sursă de inspirație pentru a face muzică a fost cât de mult a ajutat-o să se redescopere, așadar vrea să dea înapoi. Melissa a luptat cu dismorfofobia corporală mare parte din viața ei și după ce a depășit această luptă, misiunea ei a devenit să ajute și pe alții să facă același lucru. Ea este o susținătoare a sănătății mentale și discută foarte deschis despre luptele ei.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți