Recenzie: Hours – Rebecca McBride

Recenzie: Hours - Rebecca McBride

„Adulting” este complicat. Dacă nu ai auzit niciodată acest termen înainte, el cuprinde toate sarcinile asociate cu a fi matur, cum ar fi obținerea unui loc de muncă cu normă întreagă. Adesea, luptăm să menținem un echilibru între viața profesională și personală. Vrem să ne excelăm în slujbele noastre, în timp ce trăim o viață bogată și împlinită în afara lor. Este destul de dificil pentru noi, dar devine și mai complicat atunci când sunt implicați și cei dragi. Rebecca McBride știe asta și își povestește experiența în noul ei single, „Hours”. În această baladă reflexivă, ea cântă despre cât de dificil se dovedește să îmbini atât slujba, cât și o relație romantică pe termen lung. McBride se teme că nu va avea suficient timp pentru relația sa din cauza muncii, ceea ce va duce la destrămarea unei legături care a fost odată stabilă. Eu cred că dragostea învinge orice și merită luptată.

Un lucru pe care l-am apreciat în această melodie a fost povestea versurilor. În primul vers, McBride vorbește despre cum ajunge acasă de la serviciu și este epuizată. Al doilea vers este o privire în viitor, pentru că vorbește despre „capitole nedeschise”. Dacă relația poate supraviețui acestei situații dificile, vor fi fericiți. În partea centrală a melodiei, povestea revine în prezent, când McBride spune „spune-mi dacă simți că suntem pe planul doi”. În ceea ce privește refrenul, cred că adună toate aceste întâmplări atunci când întreabă: „ai simți la fel ca acum dacă nu pot petrece toate orele cu tine?”. Nu știm nimic despre rezoluție, dar sper că această poveste va avea un final fericit.

Rebecca McBride este o cântăreață/compozitoare din Statele Unite, originară din Delaware. Iubirea ei pentru muzică a înflorit de la o vârstă fragedă, când a început să cânte la vioară la vârsta de doi ani. Mai târziu, a studiat Compoziție și Scenaristică Muzicală la Berklee College of Music. Apoi, a început să compună cântece cu alți artiști. Muzica ei a fost inclusă în emisiuni populare precum „Love is Blind” și „Selling Sunset”. Lansată în ziua în care împlinea 25 de ani, „Hours” este primul ei single. A fost un mod grozav de a-și începe călătoria ca artist solo și abia aștept să văd ce va crea în viitor. Urmați toate rețelele sociale ale ei de mai jos pentru a fi la curent cu muzica nouă și cu datele de turneu din Los Angeles!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți