Recenzie: How Dare You Come Back – Esthy

Recenzie: How Dare You Come Back - Esthy

Implicarea cu un fost toxic este enervantă. Mai ales când, în cele din urmă, începi să te vindeci. Sentimentele pe care le aveai pentru ei încep să revină și pare aproape că pierzi fiecare progres făcut de când au plecat. Cum îndrăznește această persoană să se întoarcă chiar în momentul în care vindecarea a început? De ce această persoană vrea să te rănească și mai mult? Acestea sunt întrebările pe care melodia „How Dare You Come Back” a lui Esthy le adresează. Această piesă reflectă cât de confuză și dureroasă poate fi întoarcerea unui fost. „How Dare You Come Back” se concentrează pe iritarea lui Esthy după apariția neașteptată a unui fost. Tot ceea ce o persoană ar dori să spună într-o situație ca aceasta este exprimat în această piesă pop visătoare.

Forța motrice din spatele oricărei piese bune este producătorul. Talentul lui Esthy pentru mixarea instrumentelor strălucește în mod remarcabil în această piesă. Producția este atât de simplă, dar perfectă. Amestecând 808-uri cu un singur acord de pian, reflectă sentimentele conflictuale pe care Esthy le are atunci când fostul ei se întoarce. Este confuză și iritată, dar se simte ușor ușurată să îl revadă pe această persoană. „Cum îndrăznești să mă suni în timp ce încă sunt afectată”, este o frază din refren care evidențiază conflictul intern pe care Esthy îl simte. „Cum îndrăznești” sugerează că este supărată, dar totuși afectată, oferind o idee opusă. Ea își dorește în continuare ca acea persoană să fie în jurul ei, chiar dacă știe cât de mult a rănit-o. Nevoia de a crește dincolo de relație este încă prezentă, dar recidiva este parte din călătoria ei. Esthy face o treabă remarcabilă în conturarea acestor teme în cântecul ei. Atât producția, cât și versurile se completează într-un mod interesant și ușor de înțeles. Fiind o persoană care a trăit conflicte similare, această piesă este o ascultare sinceră și autentică.

Esthy este o forță cu care trebuie să te măsori. Această artistă, născută în Ungaria și stabilită în Los Angeles, are un catalog impresionant de piese pe care le-a scris și produs nu doar pentru ea, ci și pentru artiști majori. Ea a început să scrie muzică de la vârsta de 12 ani și a lansat chiar și un EP remarcabil la 14 ani! Muzica lui Esthy a fost inclusă în câteva emisiuni de televiziune. Ea are un talent pentru crearea unor piese pop visătoare pe care le poți asculta. Instrumentele sunt întotdeauna o plăcere de a te scufunda în ele, iar vocile le completează într-un mod minunat. Esthy este o persoană pe care mulți o consideră un maestru al tuturor. Regizoratul de film, scrierea muzicală și producția, toate într-un singur artist talentat.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți