Recenzie: How High – Natalie Clark

Recenzie: How High - Natalie Clark

„How High” începe cu vocile visătoare ale lui Natalie Clark, purtându-ne într-o călătorie de autodescoperire. Clark își combină vocile sale pline de aer și aromate cu sunete indie pop pline de energie, creând o operă de artă demnă de a fi ascultată în repetiție. Prin versurile sale impresionante, „How High” conține versuri încurajatoare, încurajând ascultătorii să își urmărească potențialul maxim și să nu lase nimic să îi împiedice. Între muzica energică și versurile vesele, „How High” radiază fericire și vibrații pozitive, o melodie capabilă să lumineze ziua oricui.

Natalie Clark este o cântăreață și compozitoare scoțiană și, cu siguranță, cineva pe care să îl ai în vedere. Ea a fost selectată ca „Artist to Watch” de către Mercedes Benz KTLA după ce s-a mutat în Statele Unite și a fost prezentată în campania publicitară Mercedes Benz. Această campanie a inclus și performanța ei la faimosul Roxy Theatre de pe Sunset și la Greek Theatre din Los Angeles. Clark a fost selectată pentru a deschide concertele Indigo Girls în turneul lor și a primit laude critice de la artiști precum Christina Aguilera și Blake Shelton când a apărut în emisiunea The Voice. De la mutarea sa în Statele Unite, Clark a deschis festivaluri, a turnat în țară și se numără recent printre cei „100 de artiști vii de top ai revistei Music Connection”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți